hoofdstuk 5

6.9K 216 7

Fleur pov.

'We gaan morgen samen naar Parijs.' Zegt Niall blij tegen me als we geboekt hebben. 'Dan moeten we onze koffers gaan pakken, maar Niall mijn spullen staan nog thuis.' 'We rijden zo wel even langs je huis.' Ik glimlach lief naar hem.

'Heb je nu alles?' Vraagt Niall ongeduldig. 'Ja.' Zeg ik en loop met mijn koffer achter Niall aan naar zijn auto. Hij legt mijn koffer in de kofferbak en dan stappen we in de auto en rijden weer naar zijn huis.'We moeten morgen wel al vroeg vertrekken.' Zegt Niall. 'Hoe laat dan?' 'Rond vijf uur al.' Ik kijk hem met grote ogen aan. 'Echt waar.' Zegt hij lachend als hij mijn gezicht ziet.

'Zullen we dan nu al gaan slapen, anders ben ik morgen veel te moe?' 'Is goed.' Zegt Niall en we lopen naar boven. 'Waar moet ik eigenlijk slapen?' 'In mijn bed natuurlijk, gezellig samen met mij.' Ik begin te blozen. 'Ow oké.' Dan begint Niall zich opeens uit te kleden, nu staat hij alleen nog in zijn boxer. Hij grijnst als hij mijn gezicht ziet. 'Ga jij je ook nog uitkleden of wat?' Zegt hij daarna lachend. 'Uhm ja.' Is mijn antwoord en ik begin me uit te kleden, terwijl Niall's ogen strak op mij gericht zijn. 'Mag ik misschien een shirt ofzo van jouw aan?' Vraag ik als ik alleen nog mijn bh en onderbroek aan heb. 'Je hebt een mooi lichaam Fleur. Wil je echt een shirt aan?' Vraagt hij terwijl hij mij aankijkt met een sip gezicht. 'Ja dat wil ik echt Niall, zo goed en lang ken ik je nog niet. Ik moet eerst wat meer vertrouwd met je zijn voordat ik halfnaakt met je in een bed ga liggen.' 'Oké, daar heb je gelijk in.' Zegt hij en hij geeft me een shirt van hem. Ik trek het shirt aan. 'Staat je leuk.' Zegt hij en we stappen samen in bed. Hij trekt me dicht tegen zich aan en geeft me een kusje op mijn hoofd. 'Welterusten en probeer maar goed te slapen, want morgen moeten we vroeg op hè?' 'Welterusten, ik heb er wel echt zin in Niall.' 'Ik ook.' Zegt hij en we geven elkaar nog een kus en vallen dan in slaap.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!