hoofdstuk 4

7.1K 230 13

Fleur pov.

Vandaag is de laatste dag van school en dan heb ik eindelijk vakantie, denk ik terwijl ik me klaarmaak voor die laatste dag. Mijn ouders gaan zoals gewoonlijk elke vakantie samen op reis voor hun werk en dan ben ik alleen. Het maakt mij niet zo heel veel uit, ik ben het wel gewend om alleen te zijn.

~na school~

Ik loop de school uit en zie Niall tegen een auto aangeleund staan. 'Hee schatje.' Zegt hij. Ik bloos bij die woorden. 'Hee Niall.' Hij lacht en we stappen in de auto. 'Is dit echt jouw eigen auto?' Vraag ik dan aan hem. 'Ja, vind je hem mooi?' 'Ja heel mooi.'

'We zijn er al.' Zegt Niall terwijl hij de auto uitstapt en de deur voor mij opent. Ik kijk hem dankbaar aan en dan lopen we naar de voordeur. Niall steekt de sleutel in het slot en we lopen zijn huis binnen. 'Weet je waar mijn kamer is?' 'Nee, ik ben hier nog maar een keer geweest hé.' Zeg ik met een lach. 'Ow ja dat klopt, het voelt gewoon zo vertrouwd met jou.' Dan loopt hij de trap op en ik volg hem.

'Hier is mijn kamer, ik ga even wat drinken voor ons pakken en dan kom ik.' En dan loopt Niall weer naar beneden. Ik ga op zijn bed zitten. Hij heeft een mooie en best grote kamer. 'Ik ben er al.' 'Dat is snel.' Zeg ik terwijl Niall mij een glas drinken overhandigd en een kusje geeft. Dan gaat hij naast me op het bed zitten. 'Weet je wat we vandaag gaan doen?' 'Vertel het eens, ik ben benieuwd.' Zeg ik lachend. 'Ik ga je sweetspot zoeken... En jij de mijne.' Ik kijk hem raar aan. 'En dat is?' 'Dat zul je zo wel merken.' Hij duwt me zachtjes naar achteren, zodat ik op het bed lig. Hij duikt met zijn hoofd in mijn nek. Hij kust mijn nek. Op een bepaalde plek krijg ik kippenvel, Niall merkt dat en zuigt op dat plekje en komt weer omhoog. Hij hangt nu over me heen. 'Kijk maar in de spiegel. Ik loop naar de spiegel en Niall loopt me achterna. Als ik voor de spiegel sta, zie ik niks bijzonders, maar dan doet Niall, die achter me staat, mijn haren opzij. Ik kijk opnieuw in de spiegel en zie een beetje een paars/roodachtige vlek. 'Nu ga jij proberen om mijn sweetspot te vinden.' Hij neemt me weer mee naar het bed en gaat liggen, ik ga over hem heen hangen en ik ga langzaam met mijn hoofd richting zijn nek. Eenmaal daar aangekomen, begin ik kleine kusjes in zijn nek achter te laten. Bij een bepaalde plek voel ik dat hij kippenvel krijgt. Ik begin zachtjes op dat plekje te zuigen en ook Niall heeft nu een paars/roodachtige vlek in zijn nek. Ik ga weer normaal op het bed zitten en Niall komt ook overeind. 'Dat deed je goed.' Zegt hij en hij kust me. Ik voel dat zijn tong om toegang vraagt en ik open mijn mond een stukje en laat onze tongen met elkaar spelen.

Na een tijdje gezoend te hebben, trekken we allebei terug om op adem te komen. 'Ga je eigenlijk nog iets doen in de vakantie?' Vraagt Niall opeens. 'Nee, ik ben zoals gewoonlijk alleen thuis. Mijn ouders gaan elke vakantie weg voor hun baan en dan ben ik alleen.' 'Ik weet wel iets... We kunnen samen op vakantie gaan, natuurlijk wel alleen als jij dat ook wil.' Zegt hij lief. 'Ja dat zou super zijn!!' 'Zullen we nu gaan boeken dan?' Vraagt hij en hij geeft me een lief, klein kusje. 'Jaaa!!' Roep ik blij.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!