"Hii! Kita berjumpa lagi Cha Eunji-shii 😊" lalu menunjukkan eyesmilenya. Eunji terkaku disitu. "Awak tahu tak bahaya duduk sorg² sini? Join me? " Jimin bersua lagi. Eunji Agak keliru dengan ayat Jimin itu dia menampakkan muka blurnya.

"Nae? " soal Eunji

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Nae? " soal Eunji. Jimin menarik tangannya lembut lalu membawanya ke sebuah cafe.

"Eunji-shii, awak army kan? Mesti awak curang kat saya kan? " soal Jimin cuba menjadi sarkastik, memang baginya ARMY ialah hidupnya. "Eh haha ,taklaa" Eunji tersenyum. "Awak tahu Eunji-shii, your pretty are you taken? " Ah sudahh. Jimin playboy dah muncul. "Haah dah taken dahh" Eunji ikut sahaja Jimin bergurau. "Jjinja? " "haah. Oleh 7 jejaka yang saya syg sangat tu haa termasuk jejaka yang dduk depan saya ni" Jimin tersenyum dengan jawapan Eunji.

"Eunji-shii biar saya hantarkan awak balik, sekarang dah gelap" Tengok² Eunji dah tertidur lagi. Jimin mengangkatnya ke kereta.

"Jungkook-ah, Nii.. Eunji tinggal mana? "

+++

Setelah 2 jam memandu

"Woah ni rumah Eunji rupanya"

"Ada sesiapa di rumah? " Jimin menekan butang loceng dengan Eunji d bahu nya tertidur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ada sesiapa di rumah? " Jimin menekan butang loceng dengan Eunji d bahu nya tertidur. "Omaigad ma daughter, Eunji?! " Puan Cha terus memberi laluan kepada Jimin utk masuk ke dalam rumah .

"Puan, bilik Eunji kat mana? " Jimin menyoal sopan. "Oh bilik eun ada di atas bilik yang ada balkoni tu. Buka sahaja pintu muncullah sebuah bilik khas untuk Eunji , bilik tu sangat besar. Di bahagian kanan terdapat baju-bajunya

Manakala disebelah kiri pula terdapat pakaiannya lagi dan ada pintu menuju ke balkoni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Manakala disebelah kiri pula terdapat pakaiannya lagi dan ada pintu menuju ke balkoni

Manakala disebelah kiri pula terdapat pakaiannya lagi dan ada pintu menuju ke balkoni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin pov
Dengan perlahan aku baringkan Eunji di katilnya yang empuk itu. "Awak betul² army ke? Takda satu pun barang² yg menunjukkan awak army" Aku menyelimuti Eunji dengan selimutnya . "Kamu Jimin kan? " soal ibu Eunji. "Ah erm naee, mcm mana puan tahu? " aku tersenyum kekok.

"Ohh erm no no, Eunji ada satu lgi bilik khas untuk bilik belajar dan brang2 kpop dia tu. Wanna see? " Ibu Eunji menyoal. Elehh sape tanak tengok an? "Eh boleh ke? " jawabku. "Absolutely! " aku sukaa Puan Cha dia sporting. "You see that whiteu door? Haa that's her study room , okay? "

Aku memulas tombol pintu dan ternampaklah bilik belajar Eunji

Aku memulas tombol pintu dan ternampaklah bilik belajar Eunji

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aku tidaklah mengharap sangat tentang bilik belajarnya itu. Sebab dari rupa paras dia aku tahu dia minat kitorang tetapi dia tidak tunjuk menunjuk dia ada merchandise dan semua tu tapi aku masih kecewa sebab bias dia bukan aku.

Tidak ingin berada di sana lama² aku keluar dan ternampak Puan Cha memegang dulang berisi segelas hot chocolate dan biskut . "Dah nak pagi dah ni kamu tak penat ke buat concert? " soalnya. "Aniya, saya baik baik saja, puan" aku tersenyum.

"Kalau kamu penat boleh tidur dibilik tetamu okay? " soalnya. "Nae kamsahamnida" Puan Cha turun ke bawah dan aku boleh terdengar bunyi televisyen. Aku masuk ke dalam bilik tetamu itu kemudian aku baring dikatil.

Aku menekan butang on hp dan ternampak beberapa message drpd Jungkook. "Hyung, Kook dah bagitau hoseok hyung, tentang Eunji tu. Harap dia baik² saja"

Dengan itu aku terlelap.







Hi awuk semuaaa. Menunggu update ke ? HAHAHA . First, min minta maaf sebab banyak sangat gambar😂 pahtu secara tidak sengaja terbuat room tour Eunji. Kalau bahasa keling, patik mohon maaf, kalau tak memuaskan patik Mohom ampun. Dan lastly maaf lah kalau banyak merapu, min buat ni 3 hari.. Asal nak taip je sis suruh mandi laa jemur kain laa cuci pinggan laa. Huehue

Cha Eunji MomKalau nak tau personaliti beliau, tonton lah While You Were Sleeping baru faham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cha Eunji Mom
Kalau nak tau personaliti beliau, tonton lah While You Were Sleeping baru faham. HAHAH

C•10 Episodes Of BTS Read this story for FREE!