hoofdstuk 3

7.4K 230 5

Niall pov.

Morgen is de 1e les. Na school komt ze naar mij toe, ik ben benieuwd wat ze er van gaat vinden. Ze is echt een leuk meisje. En met die gedachten val ik in slaap.

~'s ochtends~

Fleur pov.

De wekker gaat af. Door de gedachten dat ik naar school moet, wordt ik al chagrijnig, maar dan denk ik weer aan Niall en wat er na school gaat gebeuren en ik krijg weer een glimlach op mijn gezicht. Ik loop naar mijn badkamer en stap snel onder de douche, ik doe wat make-up op en trek leuke kleren aan. Dan loop ik naar beneden om te eten. Papa en mama zijn al weg, ze moesten vandaag eerder weg voor hun werk. Na het eten loop ik weer naar boven en poets mijn tanden. Als ik dat gedaan heb pak ik mijn tas en mijn mobiel en fiets dan naar school.

~na school~

De laatste bel gaat. Ik loop snel naar mijn kluisje en pak mijn spullen. Ik loop de school uit, stap op mijn fiets en rijd naar het adres wat Niall mij gisteren heeft gegeven.

Na ongeveer 10 minuutjes ben ik er. Ik sta voor een mooi huis, het is niet heel groot, maar het ziet er wel gezellig uit. Ik druk op de bel. 'Hee Fleur.' Zegt Niall vrolijk als hij de deur open doet. 'Hee.' Zeg ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Hij laat me binnen. Ik ga op de bank zitten, terwijl Niall wat drinken voor ons pakt. 'Zijn je ouders niet thuis?' 'Nee, dit is mijn eigen huisje, soms woon ik bij mijn ouders, maar als ik even rust wil of privacy dan ga ik naar mijn eigen huisje.' Zegt hij trots, terwijl hij 2 glazen cola op tafel zet. 'Wat gaan we vandaag doen?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Je hebt nog nooit gezoend zei je toch?' 'Dat heb ik inderdaad nog nooit gedaan.' Zeg ik blozend. 'Dan beginnen we daar mee.' Zegt hij en hij komt wat dichter bij me zitten. Hij pakt voorzichtig mijn gezicht vast met zijn handen. Hij kijkt in mijn ogen en brengt zijn gezicht dan langzaam dichter bij die van mij. Opeens voel ik zijn zachte lippen op die van mij en ik krijg kriebels in mijn buik. Dan voel ik zijn tong tegen mijn lippen aan, ik open mijn mond een klein stukje en meteen gaat zijn tong op zoek naar die van mij. Als hij die gevonden heeft, laat hij onze tongen rondjes om elkaar draaien. Het voelt geweldig. Dan stopt hij en kijkt mij aan met een glimlach. 'Fleur je bent goed.' 'Uhm.. Dankje, jij bent ook goed.' Zeg ik blozend. Dan kijk ik op de klok, het is vijf uur en ik moet naar huis. 'Niall, sorry maar ik moet naar huis.' 'Jammer, ik loop wel even mee naar de deur.' We staan op en lopen naar de voordeur. Dan geeft hij mij een teder kusje. 'Ik WhatsApp je straks wel voor de volgende les.' Zegt hij met een lieve glimlach. 'Oké.' Zeg ik en fiets dan naar huis.

'Waar kom jij vandaan?' Vraagt mijn moeder als ik thuiskom. 'Ik moest op school nog een project afmaken.' Lieg ik. 'Ow oké. Kom je dan nu mee eten?' 'Ja.' Zeg ik en ik ga aan tafel zitten.

Na het eten, ga ik naar mijn kamer. Ik haal mijn make-up van mijn gezicht, poets mijn tanden en trek mijn pyjama aan. Als ik alles gedaan heb, ga ik in mijn bed liggen en ga op mijn laptop. *bzzt bzzt* Dat is mijn mobiel, ik pak hem en kijk naar het bericht. Het is Niall, er staat op dat hij me morgen van school komt ophalen en dan gaan we naar zijn huis voor les 2. Ik stuur hem een berichtje terug dat het goed is en ik er zin in heb. Daarna ga ik nog wat op mijn laptop en dan ga ik slapen.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!