hoofdstuk 2

7.4K 254 8

Fleur pov.

Niall staat op en loopt mij achterna. Ik loop naar de gang, dan de trap op en dan naar mijn kamer. Niall heeft nog niks gezegd. Ik ga op mijn bed zitten. Ik heb geen idee wat ik kan doen met hem, ik heb geen ervaring met jongens, ik heb ook nog nooit een vriendje gehad terwijl ik al 17 ben. Opeens schrik ik van een geluid, ik kijk op en zie dat Niall de deur heeft dichtgegooid. Hij blijft voor de deur staan en staart me aan. Ik word er zenuwachtig van. 'Dus fleur... Hoe oud ben je?' Vraagt hij opeens. 'Ik ben 17 en jij?' 'Ik ben 20.' Dan komt hij heel langzaam naar me toegelopen. Nu staat hij voor me, ik word heel zenuwachtig en kijk naar mijn voeten. Dan plaatst hij zijn vinger onder mijn kin en tilt mijn hoofd omhoog. Nu moet ik hem wel aankijken. Ik kijk in zijn helderblauwe ogen. Dan haalt hij zijn vinger onder mijn kin weg en gaat naast mij op het bed zitten. 'Heb je een vriendje?' 'Nee.' 'Heb je ooit gezoend of iets anders als je begrijpt wat ik bedoel?' Ik schrik van zijn vraag en wordt helemaal rood. 'Uhm.. Nee.' Zeg ik uiteindelijk. 'Ik wil je wel dingen leren.' 'Dingen leren? Zoals wat?' Vraag ik verbaasd. 'Nou laten we het sex lessons noemen. Ik ga jou leren zoenen en andere dingen if you know what I mean.' Zegt hij met een grijs op zijn gezicht. 'Maar natuurlijk alleen als jij het ook wilt.' Zegt hij er meteen achteraan. Ik denk even na. 'Oké dan.' Hij lacht nu naar me. 'Geef me je nummer, dat is handig voor af te spreken.' Hij geeft mij zijn mobiel en ik zet mijn nummer erin. 'Kun je morgen na school naar mijn huis komen voor de 1e les?' 'Ja, waar woon je?' Hij geeft me zijn adres. Dan tilt hij me soort van op en zet mij op zijn schoot, hij speelt met mijn haren. Na eventjes met mijn haren gespeeld te hebben leunt hij met zijn mond naar mijn oor. 'Je bent mooi en leuk.' Fluistert hij in mijn oor. Ik krijg kippenvel over heel mijn lijf.

'Niall kom we gaan naar huis!' Wordt er geroepen van onderaan de trap. Ik ga van Niall zijn schoot af en hij staat op. We staan nu tegenover elkaar, hij kijkt me aan en opeens kust hij me. En dan gaat hij naar beneden.

~'s avonds~

Ik lig in bed, ik ben helemaal van slag. Een jongen heeft mij vandaag gewoon gekust. Oké het was een klein kusje maar dan nog. Ik ben wel benieuwd naar die lessen. *bzzt bzzt* mijn mobiel trilt. Ik pak hem en kijk naar het whatsapp bericht. Het is van Niall, er staat op dat hij veel zin heeft in de lessen. Ik krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht als ik het lees. Ik stuur terug dat ik er ook heel veel zin in heb. Als het verzonden is, kijk ik hoe laat het is. Het is al best laat dus ik besluit maar om te gaan slapen.

--------------------------------------------

Dankjewel voor de leuke reacties tot nu toe. Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk ook leuk vonden. x

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!