hoofdstuk 1

8.2K 267 18

Fleur pov.

'Fleur, je moet naar school.' Ik open moeizaam mijn ogen. Ik haat school. Nou ja eigenlijk de mensen op mijn school. Niemand wil met me omgaan, maar ik ben er wel gewend aan geraakt. Ik stap mijn bed uit en rek me uit. Ik loop naar mijn eigen badkamer. Ik doe mijn pyjama uit en stap snel onder de douche. Als ik klaar ben met douchen, trek ik mijn kleren en schoenen aan. Dan loop ik naar beneden. 'Hallo liefje.' Zeggen mijn ouders. 'Hoi.' Begroet ik mijn ouders terug. Ik ga aan tafel zitten en smeer een boterham, eet hem op en als ik klaar ben ga ik weer naar boven. Boven poets ik mijn tanden, doe een beetje mascara op, doe wat parfum op en doe mijn haren goed. Nu ben ik klaar. Ik pak mijn tas en ga dan naar school.

Ik stap van mijn fiets af en zet hem op slot. Ik loop de school binnen en ga naar mijn kluisje. Ik stop een paar boeken in mijn kluisje en mijn jas en fietssleutel leg ik er ook in. 'Hoi domme trut.' Hoor ik opeens achter me, ik draai me om en daar staat Nathalie met haar vriendinnetjes. Ik besluit maar om ze te negeren, ik sluit mijn kluisje en loop naar het lokaal waar ik zit.

~na school~

Ik ben eindelijk uit, ik loop naar mijn kluisje, pak mijn spullen en loop de school uit richting mijn fiets. Ik stop de fietssleutel in mijn fiets en fiets naar huis.

'Hallo pap en mam.' Zeg ik als ik binnenkom. 'Fleur doe iets leuks aan en schiet alsjeblieft een beetje op. Mijn nieuwe collega komt dadelijk op bezoek en ze neemt haar zoon mee. En jij gaat maar iets doen met hem.' Ik kijk haar overdonderd aan. 'Ow uhm oké denk ik.' Zeg ik uiteindelijk. Ik ren snel naar boven. Als ik op mijn kamer ben, doe ik een leuke skinny jeans aan, een leuk zwart met wit shirtje en doe mijn witte Allstars eronder aan. Ik borstel nog snel een keer door mijn bruine haar en loop dan naar beneden. Mama's collega en haar zoon zijn blijkbaar net aangekomen. 'Hallo.' Begroet ik hun. 'Hallo Fleur, ik heb al veel over je gehoord van je moeder.' Zegt de vrouw lachend. 'Fleur ga jij maar naar boven met Niall.' Ik knik en kijk de jongen aan die dus blijkbaar Niall heet. Hij ziet er niet slecht uit.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!