G İ R İ Ş

147K 5.3K 11K
                                    


Kitaba başladığınız tarihi atınız;


DİKKAT: Kitapta değişiklikler söz konusudur. Fakat ana haltlarıyla eski kurguyla olay akışı aynıdır. Okuyan okuyucuların tekrardan okuması gerekmemektedir. Yeni okuyucular ise yeni olduklarını yorumlarda belirtirse sevinirim.

Yeni okuyucular, çok fazla yorumlara bakmayın, spoi yersiniz. Eski okuyucu olup spoi bırakan olursa sorgusuz sualsiz engeli basıyorum, şu ana kadar yirmiye yakın kişiyi engelledim. Engellendikten sonra gelip bana yalvarmayın. Size yeteri kadar müsade ettim, yeni okuyucuların hevesini kaçırmaya hakkınız yok, kendinizde bu hakkı bulduğunuz an, elinizden o hakkı alırım.


Önyargılı olan çıksın kasıyooo


OH MY TEACHER [GİRİŞ]

Uzun saçlarımı önüme alarak önümdeki test kitabına gömüldüm; kararlıydım çünkü o ödülü ben kazanacaktım. Saatle sonrasında hayatımda hiç bu kadar azimle çalışmadığım bir sınava girecek olmanın heyecanı kanımda kol geziyordu, umutluydum fakat boyumu aşacak bir hayale kapılıp gitmekten korkuyordum.

Lise son sınıf olduğum için gece etütlerine kalıyordum, hafta sonlarımın her bir saniyesini, hatta saliselerini burada öldürerek güya geleceğimi inşa ediyordum.

Oysaki ölen tek şey gençliğimken yaşayan veya oluşmaya başlayan tek düşünce intihardı. Sanırım bu uçsuz bucaksın çalışma rutininden kurtulmamın tek yolu ölmemdi. Onu yapacak cesaret de bende yoktu.

Birkaç hafta öncesinde sınıftaki arkadaşlarımla iddiaya girmiştik, herkes matematikte vasat olduğumu düşünürken geceleri uyumadan çalışıp matematik sınavıma hazırlanmıştım. Sonuç olarak sınavdan 90 aldığımda herkesin ağzı açık beni alkışlıyor oluşu hoşuma gitse de bu alkışların sahte bir ritimle tutturuluyor oluşu beynimde yankılanması uzun sürmemişti, gülümseyen bedenlerin içten içe beni küçük gördüklerini adım kadar iyi biliyordum. Önceleri 60-70 alırken puanımın düşüklüğü hakkında dırdır eden kırmızı kravatlılar, şimdi ise kopya çekip çekmediğimi soruyorlardı.

Ama yapmıştım, 70 dedikleri yüksek puanı bile canla başla çalışıp almayı başarmışken daha fazlasını yaparak puanımı yükseltip 90'a taşımıştım. Çünkü burası böyle bir yerdi, notuna göre muamele gördüğün, altın kaplama bir kafesti.

Sen, Pyo Jaehyun. Sen sözel derslerin kraliçesi olarak seçilmişken sayısal derslerdeki bu performansın sınıftakilerin gözünü korkutmuştu.

Fakat matematiğimi daha da ilerletmek için aldığım özel dersin hocası, bu aptal dersten daha özeldi.

Aylar sonra dudaklarımdaki bir gülümseme, gözlerimde ise yaşlar olacaktı.

Şimdi ise o özel bir hocayla, özel anlar yaşıyordum.

.

.

.

.

Oh My Teacher, nam-ı değer OMT cinsellik içermez, zorla evlilik-tecavüz-taciz vb içermez.

Aptal âşıkların sahne aldığı bir tiyatro sahnesi değildir OMT, aklı başında olan karakterlerin kol gezdiği, zihinlerindeki bilgi kırıntılarını son ana kadar kullanan, kıvrak zekâlı sinsi karakterleri içerir.

Bazen akılları başlarından gitse bile kendilerini toparlayıp hayata adapte olurlar. Ölüm onları yıldırmaz, umutsuzluk diye bir şey yoktur.

Unutulmaması gereken tek gerçek; hiç şüphesiz bütün gerçeklerin gün ışığı altında ortaya çıkacağıdır.

UYARI: KİTAP GİZEM-POLİSİYE-ROMANTİZM-KOMEDİ İÇERMEKTEDİR.


KİTABA YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN, BİR OTURUŞTA 50 BÖLÜM OKUMAYIN, KİTAP HER NE KADAR SÜRÜKLEYİCİ OLSA DA GÖZ SAĞLIĞINIZ İÇİN SİNDİRE SİNDİRE OKUYUN :))


Bu arada egolu olduğumu mu düşünüyorsun? Gereksiz bir egoya mı sahibim? Kendi kitabımı çok mu yücelttim? 

Umurumda değil.

:)

yazılış tarihi:20.01.2018
düzenleniş tarihi:20.06.2019
1.bölüm yayınlanma tarihi: 01.07.2019


OMT YAZARI
- myboykth

OH MY TEACHER¹ • Jeon JungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin