[1] Rüya

4.6K 547 2.5K
                                    

              Okumaya başlamadan önce yıldızı parlatmayı unutmayın.

              Oy ve özellikle paragraf yorumları oldukça motive edici oluyor, okudukça verdiğiniz tepkileri okumak isterim. 🥰

                                               Keyifli okumalar!

                                       🌸☀️🍁❄️

                                       🌸☀️🍁❄️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kafa karışıklığı...

Karsel'in şu anda yaşadığı durumun özeti buydu. Korkuyla uyanmış ve kendini yine merdivenin altında bulmuştu. Bir aydır her gece yatağında uyumaya başladığı hâlde neden merdivenin altında uyandığına bir türlü anlam veremiyordu.

"Ah bu kız!"

Annesi dilini şaklatarak yanına gelmiş, imalı gözlerle Karsel'i süzüyordu. Karsel yavaşça doğruldu. Kendini daracık merdivenin altında bulmaktan bel kemiklerini net bir şekilde hisseder olmuştu; gerilen kaslarını açmak için esneme hareketleri yaparken yüzünü buruşturdu.

"En sonunda kendini sakatlayacaksın!"

"Yine başlama anne."

Annesi kafasını iki yana sallayarak buzdolabına doğru ilerledi. Kahvaltıyı hazırlayacaktı anlaşılan ama Karsel'in herhangi bir şey yiyecek hâli yoktu. Başlarda ilginç gelen merdiven altı serüveni artık iyice canını sıkıyordu.

Uyurgezer değildi. Yani bildiği kadarıyla değildi. Ayrıca neden sadece merdivenin altında uyanıyordu ki? Kafasını çarpmayacağı yere doğru emekledikten sonra ayağa kalkıp merdivenin basamaklarına yöneldi.

"Nereye?"

Annesinin sorusu üzerine durup, "Odama." dedi vücudunu tam döndürmeden arkasına bakarak. Annesi, "Kahvaltı etmeyecek misin?" diye sorunca da baş hareketiyle hayır dedikten sonra odasına çıkmak için tekrar merdivene doğru döndü.

"Yine mi merdivenin altında uyandın?"

Bu seferki soru anneannesinden gelmişti. Karsel hiç cevap vermeden hızla merdivenleri çıkarak anneannesinin yanından geçti. Canını sıkan bu durum ailesinin eğlence konusu olmuştu çünkü, şimdi alaycı imaları dinleyecek hâli yoktu.

Odasının kapısına geldiğinde anneannesinin, "Hülya nesi var bu kızın?" dediğini duydu. İçeri girip kapıyı kapattıktan sonra sırtını kapıya yasladı.

Nesi var bu kızın?

Kafasını meşgul eden bu soruydu şimdi. Nesi vardı? Neden merdivenin altında uyanıyordu ve neden oraya nasıl gittiğini hatırlamıyordu?

Öte-Gezegen Vxonya 1 - Kehanetin ŞarkısıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin