Κεφάλαιο 38

2.4K 272 75
                                    

Βικτωρ POV

"Ειστε ηλιθιοι;Δεν ξερετε που ειναι;"φωναξα στην Νανσυ και τον Αρη."Και εσυ ρε μαλακα τι ηθελες και βγηκες απο το νοσοκομειο και βρηκες την Νεφ;Δεν της φτανουν οσα της καναμε;!"του φωναξα εξαλλος.

Τον εβλεπα να πιανει απεγνωσμενος το κεφαλι του και να μουρμουραει.

"Σκασε!Δεν ειναι μονο η Νεφελη εδω!Εφυγε χωρις να μου πει τιποτα.Ποιος ξερει με ποσους πιδηχτηκε εκει εξω!"τα λογια του με εκαναν να σφυξω τις γροθιες μου.Γυρισα προς το μερος του απειλητικα.

"Πλακα μου κανεις!Σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες ρε;"προσπαθησα να διατηρησω την ψυχραιμια μου.

"Γιατι αδυνατο το βρισκεις;Αυτο κανουν οι γυναικες!Πηδιουνται μεχρι να βαρεθουν και υστερα πανε για τον επομενο!"δεν μπορει να το πιστευει αυτο για την Νεφελη.Αλλα δεν μπορεσα να συγκρατηθω και η γροθια μου προσγειωθηκε στο προσωπο του.

"Ηλπιζα πως θα αλλαζες αλλα παρεμεινες ενα αρχιδι.Σε αφησε για να ξεφυγει απο την κολαση που την εμπλεξες.Νομιζεις πως της ηταν ευκολο ρε;Να μεγαλωσει μονη της;Ηταν μολις 18 ρε μαλακα!Αλλα οσο και αν το νομιζεις ποτε δεν σε αφησε μονο σου.Ακομα και στο νοσκοκομειο ηταν καθε λεπτο μαζι σου παπαρα!Ουτε την-.. Νανσυ δεν πηγε να δει εστω για λιγο."ειπα ξεπνωος και τον εβλεπα να μορφαζει.

"Δεν σε πιστευω!Και εξαλλου η Νεφελη δεν μου ειναι τιποτα.Με παρατησε.Με αφησε να αγαπησω την Αμαντα!"ειπε

"Σε αφησε γιατι σε αγαπουσε!" Του ειπα."Σκασε και πες που μπορει να εχει παει."

"Δε ξερω γαμω δε ξερω!"φωναζε απελπισμενος

"Σκεψου!Εχει να φανει απο χθες!"του υψωσα την φωνη.

"Παρατα με γαμω!"σηκωθηκε και εφυγε.

Αρης POV.

Γαμω τον θεο σου Βι.Ξεχασες πως σου ειχα συμπαρασταθει οταν η Νεφελη εφυγε;Μπορει να ειχα καταθλιψη αλλα δεν επαψα να μαι διπλα σου.

Και στο κατω κατω η Ιστορια Νεφελη μας τελειωσε.Δεν υπαρχει κατι που νας μας συνδεει.Δεν αντεχω πλεον να μαχομαι για αυτην.

Πηρα τον δρομο για την ταρατσα μου.Εκει οπου γαλινευω και ηρεμω.Μπηκα μεσα στην γκριζα πολυκατοικια και ανεβηκα τα σκαλια.Μακαρι να μην την ξαναδω μπροστα μου.

Ναι ειμαι εγωιστης.Γιατι με πληγωσε.Με αφησε.Δεν μπορω να χωνεψω οτι με αφησε να αγαπησω μια αλλη γυναικα.Και η Αμαντα δεν μου φταει σε τιποτα.

My Bad InfluenceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα