6. díl (By: TessMalik)

88 2 1
                                    

Minulý díl:

Somebody's pov:

Sledoval jsem jí, jak si prohlížela svůj botník, šatnu a koupelnu. Tam zůstala, tak jsem se přiblížil ke dveřím. Prohlížel jsem si jí ze zadu a usmál se. Byla tak nádherná!

Z ničeho nic se sklonila a pustila vodu. 'Jde se koupat,' problésklo mi hlavou. Ani to mě ale nedonutilo jít pryč. Spíše mě to donutilo zůstat. Ladnými pohyby ze sebe sunadala oblečení a její dokonalé tělo, které jsem viděl jen vzadu, zmizelo pod vodní hladinou.

Vzala si do ruky tubu s pěnou a trochu si nalila do vody. Párkrát zašplouchala a pěna se vytvořila. Pak zvedla levou ruku. Věděl jsem, na co se dívá. Měla tam tetování. Sklopil jsem pohled a povzdechl si. Nebude lehké, ji dostat, ale já vím, že to zvládnu. Musím!

____________________

Rose's pov:

Ve vaně jsem byla do doby než byla voda studená. Stoupla jsem si, natáhla se pro ručník a obmotala si jej okolo sebe. Vylezla jsem z vany a naklonila se tak, abych mohla vypustit vodu.

Přešla jsem ke zrcadlu a rozčesala si vlasy. Hřeben byl nový, takže jsem byla v klidu. Mokré vlasy jsem si stáhla o drdolu a vešla do ložnice. Zacítila jsem vánek mužské vůně. Jemně jsem se zamračila a porozhlédla se, jestli tady jsem sama nebo ne.

Nikoho jiného jsem tu nezahlédla, ale ta vůně mi vrtala hlavou. Popošla jsem k šatníku a přemýšlela, co si vezmu za pyžamo. Nakonec vyhrála lehce růžová noční košilka.

Vytáhla jsem si ji spolu se spodním prádlem a oblékla se. Přemýšlela jsem, co budu nadále dělat, ale nakonec jsem usoudila, že půjdu spát. Zalehla jsem do postele, zhasla lampičku a otočila se na levý bok. Zavřela jsem oči a najedou se mi objevil Liam. Rychle jsem je zase otevřela a nechápala, proč se mi zjevil. Povzdechla jsem si a znovu oči zavřela.

Naštěstí se mi znovu neobjevil a já mohla v klidu usnout.

Ráno jsem se probudila někdy okolo půl 10. Oblékla jsem si župan a sešla dolů. Nebudu přece celý den zavřená v pokoji, ne? Vešla jsem do kuchyně, ale tam nikdo nebyl. To samé bylo i v obýváku a herně. "Jestli hledáš Setha, není tady. Odjel na měsíc a něco," ozval se za mnou hlas.

Otočila jsem se a jak jsem tušila, byl to Liam. "Aha," kývla jsem. "Jestli máš hlad, něco si vem. Já musím jít. Laskavě tu nic neprováděj a nepokoušej se utéct nebo uškodíš jen sama sobě," mrkl na mě a vyšel z hlavních dveří. Jak jsem čekala, zamkl mě. Povzdechla jsem si a šla  k ledničce, ze které jsem si vytáhla jogurt. Zajímalo by mě, co tu budu dělat.

Zavřela jsem se v pokoji a sedla si ke stolu. Ze šuplíku jsem vytáhla papír, z hrníčku jsem si vzala obyčejnou tužku a začala kreslit. Nepřemýšlela jsem, co kreslím, prostě jsem ruku nechala, ať si kreslí, co chce.

Dílo bylo hotové do hodiny. Když jsem se pořádně podívala, byla to Liamova podobizna. Vytřeštila jsem oči a znovu si prohlédla obrázek. Vážně, nakreslila jsem Liama. Přímo do detailů, a to jsme se nějak extra nesetkávali. Obrázek jsem schovala pod kopu papírů a dál kreslila.

Další byla Perrie a Eleanor. Pak příroda a nakonec já a moje pocity. Bylo tam všechno, co jsem momentálně cítila. Slabost, smutek, stesk, strach, vztek. Všechno bylo negativní.

Já jsem byla uprostřed a emoce okolo mě. Ani jsem se nenadála a už byl čas oběda a já byla pořád v pyžamu. Rozhodla jsem se, že si zajdu do sprchy, převleču se a uvařím něco na oběd.

Jak jsem řekla, tak jsem i udělala. Na sebe jsem si vzala legíny a dlouhý svetřík tyrkysové barvy s nápisem #SELFIE. Zapípal mi mobil.

Zřejmě ti Liam řekl, že jsem pryč. Laskavě ho neotravuj a nedělej nic, čeho bys pak litovala. Buď hodná. Přijedu do 2 měsíců, tak to beze mě vydrž :* xxSeth

Zněla SMSka. "Hmf..Bez tebe bych to vydržela celý život," utrousila jsem poznámku a šla do kuchyně. Přemýšlela jsem, co budu vařit a nakonec jsem udělala zapečené brambory.

Trochu jsem si nandala na talíř a naobědvala se. Špinavý talířek jsem vložila do myčky a zapla ji. Poté jsem se vrátila zpátky do pokoje. Vytáhla jsem si notebook, o kterém jsem nevěděla, a brouzdala po netu.

Čas utíkal jako splašený a už tu byl večer. Na večeři jsem si dala to samé, co na oběd a opět si zašla do sprchy. Na sebe jsem si oblékla čisté spodní prádlo a košilku. Na obličej jsem si dala masku a vešla zpátky do pokoje. Podívala jsem se kolik je hodin a mobil ukazoval 20:36.

Liam ještě stále nepřicházel a nějak extra mi to nevadilo. Po 10 minutách jsem si masku smyla a rozhodla se, že si půjdu lehnout. Zhasla jsem lampičku a ponořila se do říše snů.

Takový díl o ničem, ale někdy to na škodu nepříjde :) Ale slibuju, že v příštím díle se to rozjede ;) Tak, komentujte, prosím :) Jestli tu bude 1-2 komentáře, další díl je tu jako na koni ;) xxTessMalik

Secret Love (CZ Fan Fiction!)Kde žijí příběhy. Začni objevovat