Szeptember 1., Hétfő

6.4K 173 18
                                    

Az első nap a suliból! De izgulok!

Na jó, én mégsem így kezdem a napot. :D

Reggel 6:40-kor a telefonomból elkezdett szólni egy Korn, amire én ugyan felébredtem, nem volt kedvem felkelni. Benyomtam a szundit. Tíz perc múlva újra megszólalt az ébresztőm, majd mikor feleszméltem az alvásból, akkora lendülettel gurultam le az ágyamról, hogy azt hittem, az első szinten kötök ki. Szerencsémre ez nem így történt, mert csak a padlót néztem meg elég közelről. Na mindegy, legalább felébredtem. Ezután a tőlem megszokott módom kisántikáltam a fürdőszobáig. A tükörképem 5 perc szemlélése után megállapítottam, hogy nincs semmi bajom, úgyhogy sajnos el kell kezdenem készülődni, mert nem lenne jó, ha már az első napon elkésnék. Nagynehezen rávettem magamat a fürdésre, és a hajamat is megmostam, ami tőlem egy elég nagy dolog, mivel természetesen reggel sosem mosok hajat. Mindegy, azért jól kell kinéznem... :D
Miután felöltöztem, lerohantam a lépcsőn-ami rám nem jellemző-és elbaktattam a konyháig. 
Míg anya a tízóraimmal szórakozott, (???) én megnéztem a facebookomat, egészen addig, amíg anya meg nem szólított:
-Izgulsz?
-Nem, kéne?
-Hát, azért ez mégiscsak az első nap.
-Jó, megyek.
-A tízóraid!
-Jó, jó.
Bár nem tudom minek, azért elvittem. Ahogy a gimi elé értem, a fiúk már a lépcső előtt  beszélgettek.
-Cső-pacsiztam Davevel és Zsoltival-Na, hogy tetszik a gimi?
-Még be sem mentünk-röhögött Zsolti teli szájjal.
-Dave?-kérdeztem.
-Psztt,...most fontos telefonálásban vagyok-válaszolta.
Erre Zsoltival mi megállás nélkül röhögtünk. Bemutatom Felmáyer Dávidot. Mindig telefonál. Totál iMan, na meg jó fej. Zsolti meg...haver. Ami a közelében megtalálható az valami kaja, és Dave. Ők a haverok (meg Cortez).
Úgy döntöttünk bemegyünk a suliba. Miután felmutattuk a belépőkártyánkat, (szerencsére beengedtek) elindultunk a lépcső felé. Csakhogy a lépcső és mi köztünk még volt az aula. Igen, ahol Máday ránk várt. Mikor megkíséreltük, hogy észrevétlenül elmegyünk mellette, (ami természetesen nem jött össze) azonnal megállított.
-Pósa! Ugye nem szándékozol használni azt a gördeszkát a folyosón?
-Dehooooogy...
-Remélem is. Fiam, nem lenne jó, ha már az első napodon kihúznád a gyufát.
Miután végre átjutottunk az aulán, fölmentünk a lépcsőn, én pedig megbizonyosodhattam róla, hogy Máday nem néz, (éppen egy kilencedik a-s lánnyal üvöltött a miniszoknyája miatt) lecsaptam a deszkát a földre, majd egy pillanat alatt az osztály előtt termettem. Mikor beléptem megláttam az új lányt. Egy átlagos, szőke hajú lány. Semmi extra. Kedvesnek tűnt. Mellette Virág ült. Én levágtam magamat a Virág mögötti padba, majd benyomtam a zenelejátszómat, és azt hallgattam. Aztán egyszer csak arra figyeltem föl, hogy az új lány és Kinga vitázik.
-Már bocs, de ő előbb ült itt-mondta Reni (a vitájukból az is kiderült, hogy ez a neve).
-Jó, akkor ülj mellé!-vágta rá Kinga "sértődötten", majd elment egy másik padhoz és leült.
Mellettem jobbra Zsolti ült, balon meg Cortez fog. Zsolti mellet jobbra pedig Dave. Ma csak négy ofőóránk volt, az előtt a tévén még Máday kicsit bemutatta a gimit. Haller jó fej. Mindent lediktált, a házirendet is beleszámítva (ami egyeseknek annyira nem tetszett). Szóval a mai nap kb. ennyiből állt. Reni amúgy kedves, de nagyon félénk. Ajj, jöjjön már Cortez! Kinga egy szpihopata, Andris és Robi kockák, amúgy meg mindenki totál gyík. Miután hazaértem, olyan gyorsan futottam fel a szobámba, mintha puskából lőttek volna ki. Bekapcsoltam a laptopomat, majd skypoltam Cortezzel olyan fél órán át. Ezután még megnéztem a sorozatomat, lecsekkoltam a facebookot, msn-en hozzáadtam magamhoz az osztálytársaimat, meg kiraktam egy deszkás képet instára.

SZJG: Kezdet~Ricsi szemszögeWhere stories live. Discover now