5.Bölüm

12.2K 471 96
                                    

Elimle siyah sayfanın üstünü silmiştim. Bağdaş olan bacaklarımı göğsüme çekmiş ve defteri dizlerime koymuştum. Elimdeki beyaz mürekkepli kaleme sırıtarak bakmış ucundaki parçayı ittirmiştim.

Bu defter her zaman dolabımın en üst kısmında dururdu. Hiçbir zaman ne için kullanacağıma karar verememiştim. Simsiyah,görkemli bir kapağı vardı. Sayfaları da aynı dışı gibiydi. Kadifemsi bir dokusu vardı, zamanında bir hediyeci dükkanından almıştım. O zamanlar böyle şeylere ilgi duyar sahip olmak isterdim. Şimdi ne için kullanacağıma karar vermiştim;Barlas.

O geceden beri iki gün geçmişti. Öyle bir konuşmuşluğumuz olmamıştı,sürekli ben adım atıyordum ama o hep kendisini geri çekiyordu. Oysa onu öperken aklımda canlanan hayaller çok daha farklıydı. Gün geçtikçe benim sevgim,ona olan hayranlığım artarken ondan bu şeyleri göremiyordum. Önemi yoktu gerçi. Küçük bir nokta koyup kalemin yazıp yazmadığını kontrol ettim. Buraya içimi dökecektim.

Barlas... Sana nereden tutuldum bilemiyorum.  Her an seni yaşamak,seninle olmak istiyorum. Sana öyle bir sevgi besliyorum ki bunu seni her gördüğümde iliklerime kadar hissetiyorum. Tenlerimiz sürekli temas etsin,kokun bedenime sinsin istiyorum. Her şeyinle seviyorum seni. Barlas,gerçekten özel bir insansın.

Büyük ihtimalle bunları hiçbir zaman yüzüne diyemeyecektim. Buraya her içimden geçtiğinde onun hakkında not tutacak ve ömrümün sonuna kadar saklayacaktım. O hiçbir zaman bunları öğrenemeyecekti. Öğrendi. Derin bir nefes alıp kitabı kapattım ve tekrardan kalemle birlikte eski yerine koydum. Yarın yine okulda Barlas yüzüme bakmayacaktı,bundan dolayı hiç gidesim yoktu. Aynı şekilde Savaş'ta gram ağzını açmıyordu,o geceden sonra bir şey olmuş gibiydi.

Yatağın başlığına yaslanıp elime telefonumu aldım. Sosyal medyadan gelen bir dolu mesaj bildirimi vardı,merakla bildirime tıkladım. Bir konuşma grubuna alınmıştım,bizim okuldan biri açmış olmalıydı. Yukarılara çıkıp hızlıca yazılanlara bakmıştım. Genelde havadan sudan konuşulmuştu,grubu kuran kişi bizim sınıftan bir kızdı. Tam çıkacakken _Bbarlas_ yazıyor yazısını görmüş anında kendimi durdurmuştum. Onun olabileceğini hiç düşünmemiştim.

_Bbarlas_
Beni neden boş işlerinize alet ediyorsunuz?

Onun bunu yazarken ki yüz ifadesini,düşüncelerini tahmin edebiliyordum. Bu bile kalbimin hızlanmasına neden oluyordu. Onu tam şu an yanımda istiyordum. Grubu kuran kız tersleyerek cevap vermişti ona. Ufak bir tartışma açılmıştı. Birden Savaş'ın yazdığını görünce dikkat kesilmiştim.

Lilwar
Ya onu boşverin de bir mekan buldum uçuyor gelen varsa gelsin şimdi.

Ne yapmaya çalışıyordu? Aniden aklıma gelen fikirle gülümsemiştim. Ancak böyle dikkatini çekebilirdim. Barlas yazmaya başladığında ondan hızlı davranıp cevap yazmıştım.

Ben gelirim çok skldm zaten

Barlas yazmayı bırakmıştı. Birkaç kişi de onaylayınca konu kapanmış ve Barlas görüldü atmıştı. Dudak büzerek çıkmıştım uygulamadan. Ne düşünüyordum ki? Barlas'ın beni kıskanacağını falan mı? İçim sıkılmış,boşluğa düşmüştüm. İstemeye istemeye ayağa kalkıp dolabıma yönelmiştim. Rastgele üstüme bir şeyler geçirmiş aynada kendime bakmıştım. Yüzümü buruşturmuş yatağın üzerinde duram telefonumu almıştım. Savaş'ın paylaştığı fotoğraftan konuma bakmış ve evden çıkmıştım. Sadece kafam dağılsın diye gidiyordum yoksa sınıftakilerden pek hoşlandığım söylemezdi.

Mekan loş aydınlatmalarla doluydu. Öyle içkilerin bulunduğu bir yer değil normal bir kafe gibiydi. Duvarda yağlı boya çizimleri bulunuyordu,hoş bir tasarımı vardı. İlerleyip bizimkileri görünce sahte bir gülümseme ile yanlarına gitmiştim. Savaş'ın ifadesinden gelmemi istemediğini anlayabiliyordum. Ama ne yaparsın işte herkesin her istediği olmuyor.

Barlas (Gay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin