OSH-02

1.2K 170 34

[Ye Seul pov]

Awal pagi lagi aku sudah bertadang ke kelas Sehun.kelas abang-abang Senior kau!ramai senior handsome tapi handsome lagi Oh Sehun.jujur aku suka sebut nama dia.

Ohh Sehun ku sayang..

Okey..mari kita lihat ada dia tak dekat dalam kelas.

"Senior Jong Dae.."

Jong Dae pandang aku dengan kerek.dia tak suka orang panggil nama real dia.dia nak orang panggil dia Chen!

Ingat aku care?

Memang tak lah!

"Apa kau nak?!"

"Senior Sehun dekat mana eh??"

Aku straight to the point.malas nak bercakap lama dengan manusia tak mesra alam ni.sekepala dengan si Sehun lah ni.

"Rooftop."

See.dia pun tak hingin nak bercakap dengan aku.aku terus pergi dari situ sebab dia terlebih dahulu hilang di pandangan mata aku.

Aku berjalan sehingga sampai ke rooftop.tombol pintu aku pulas dan ternampak wajah kacak Oh Sehun sedang lena dibuai mimpi.

Aku tenung wajahnya yang nampak begitu tenang sahaja ketika tidur.hujung rambutnya yang terjuntai aku selak ke belakang.

Sampai sekarang aku masih lagi tertanya-tanya.kenapa dia pilih aku??

Banyak rumors yang aku dengar pasal lelaki di hadapan aku ni.antara rumors yang aku dengar dia kaki pukul,baran dan suka maki orang.dan yang paling trending dia playboy..

Dia ni badboy ke playboy??

Takkan dua-dua.tamak betul.

"Kenapa awak pilih saya??huhh"

"Kenapa?menyesal jadi girlfriend aku??"

Jantung aku tetiba berdebar-debar.lahai..sejak bila encik ice ni bangun??

"Eh-eh ma-mana ada!"

Sehun pegang pipi aku.ibu jari mengusap lembut pipiku.dia ni nak buat apa??nak goda aku ke hape?

"Sekali kau jadi girlfriend aku.kau tetap akan jadi girlfriend aku sampai aku kata stop!faham?"

Aku menanggukkan kepala.dia bingkas bangun.tangan di masukkan ke dalam poket.

"Kau nak duduk sini ke?kalau ya,good bye."

Sehun!!jangan tinggalkan aku!aku berlari anak mengikuti belakangnya.tahulah kaki panjang!hmph!

Saturday,19 August 2017

Shah


[C]StayRead this story for FREE!