Prolog

1K 82 1

Sekolah -

" Oppa ! Petang ni kita nak jumpa kat mana ? Oppa cakap semalam nak ajak jumpa kan ? " aku berkata sambil menjilat baki aiskrim .

" Bila ? Saya ada cakap ke ? Tak ingat pulak .. " jawab Daniel bersahaja tanpa memandang ke arah aku .

" Ish oppa . Tak ingat sudah lah ! " aku bingkas bangun dan berlalu pergi .

Masuk hari ini sudah seminggu aku couple dengan kang daniel atau daniel . Dia luahkan perasaan dekat aku tapi aku yang ajak dia couple dengan aku .

Terkejut jugak dia terima aku macam tu je .Tapi aku bersyukur sebab dia terima aku seadanya .

Cuma , sejak dia terpilih sebagai leader untuk pementasan lakonan 2 minggu lagi , dia sering abaikan aku . Bila aku ajak pergi date , dia buat buat lupa atau menolak .

Saat itulah seungwoon sering menemani aku ke mana sahaja sehingga aku dapat rasakan sesuatu .

Kang daniel ?

Boy and friend 💕 [ MALAY FF ]Where stories live. Discover now