Spor salonu = Duello bölgesi

4.1K 290 13
                                    

  Kalktığım da ev sessizdi. Sanırım benim yorgun olduğumu düşünüp uyandırmamışlardı. Kendileri de yemekhaneye gitmişti. Bende hemen hazırlanıp gitmeliydim. Yoksa bütün yemekleri bitireceklerdi.

 Yemekhaneye indiğimde pek birşey kalmamıştı. Ben de bulduklarımı alıp yedim. Ortalıkta Amy , Cassandra ya da Dael yoktu. Normalde Dael yemeğin dibine vururdu. Neyse bahçeye çıkmışlardır diyerek yemeğimi daha doğrusu kahvaltımı ettim.

  Tam kalkacağım sırada bir el masaya vurdu. Kafamı kaldırıp baktığım da dün gece beni sıkıştıran çocuk olduğunu gördüm. Ne istiyordu bu manyak?! " Birlikte dışarı çıkabilir miyiz ? Senle konuşmam gerek " dedi. Ne sanıyordu kendini ? Ya da ona kanıp onla bahçeye falan çıkacağımı mı ? Tabiki de çıkmam. " Daha adını bile bilmiyorum. Dün beni öldürmeye  kalktın. Ne bu cesaret, özgüven?  Özür bile dilemedin ! " dedim. Sözümü bitirmemle arkasını dönüp gitmesi bir oldu. Sanırım biraz kırmıştım. Aman banane ya ! Sonuçta o beni öldürmeye çalıştı.

 Onu takmayarak odaya çıktım. Duyduklarıma göre bugün duello olacakmış. O yüzden her hangi bir şey getirmek yasakmış. Üstümü değiştirdim ve direk aşağı indim. Kimse yoktu. Sanırım spor salonunda yapılacaktı. Bu sefer spor salonuna yürüdüm. Tahmin ettiğim gibi herkes buradaydı.

Hoca anons etmeye başladı...


Irklar Akademisi (Askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin