KRL 51

19.1K 1.8K 2.2K
                                    

1- HAFTA SONRA

    

           İstanbul'da yapılan organize terör eylemleri Kırmızı Eldiven örgütünü geri adım atmaya zorlamıştı. Aziz komutan, Maskeli Sıla ve yıldız timi ile yaptığı uzun toplantılar sonucu nükleer başlıkların  kendilerinde kalması şartı ile Emir Azad'ı vermeyi kabul etmişlerdi.   Vahbi, Mistir Konner ile yaptığı anlaşmayı bozarak onun için önemli olan şeyin Emir Azad olduğunu, onu kurtarmanın nükleer başlıklardan daha önemli olduğuna kanaat getirerek Aziz'in teklifini kabul etmişti. 

Emir Azad gece yarısı olduğunda Akdeniz açıklarında demir atmış lüks yatta bulunan Vahbi'ye teslim edilecekti. 

   Emir Azad'ı  Yıldız timi teslim etmek için hazırlıklarını yapıp yola çıktı.  Berko, Sarı ve Alya, Amerika'dan bin bir zorlukla getirdikleri Emir Azad'ı böyle kolay teslim etmeyi hiç düşünmemişlerdi.    

   Lüks tekneye yaklaştıkların da, tekne etrafında neredeyse bir koruma ordusu vardı. 

Sarı Makinalı tüfeğin başında eli tetikte bekliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sarı Makinalı tüfeğin başında eli tetikte bekliyordu. Ayrıca üç timi taşıyan üç bot onları koruyordu.  Tekneler karşılıklı durunca Vahbi talimat  vererek Emir Azad'ı almaları için bir bot gönderdi. Bot tekneye  yaklaşınca her kesin eli tetikte emir Azad'ı teslim ettiler. Emir Azad'ı alan bot hızlı bir manevra yaparak kendi teknelerine yanaşıp Liderlerini büyük saygı ile selamlıyarak tekneye aldılar. Emir Azad tekneye çıkar çıkmaz "hepsini öldürün, bir tane adam sağ kalmıyacak" diye bağırdığı sırada  Berko, Emir Azad'ın ayakkabılarına döşenmiş yüksek tesirli bombanın butonunu elinde tutuyordu.  Düğmeye basar basmaz büyük bir patlama oldu. Patlama ile beraber Emri Azad, Vahbi ve bir çok korumanın vücutları paramparça oldu. Berko'nun düğmeye basması ile koruma botlarında duran timlerde ateş açmaya başladılar. Emir Azad'ın olduğu tekne büyük darbe almış batıyordu. Tekne etrafındaki koruma bodları liderlerinin ölümünü görünce telaşa kapılmışlardı.  Karşı taraftan güçlü bir mermi yağmuru altındaydılar..   Bir çoğu korkarak geri  çekilmeyi tercih etti. Geri kalanlarda yıldız timi tarafından öldürüldü.   

   Sarı yanında getirdiği Çuvalı açarak denize bir çuval kırmızı Eldiven döktü.  Berko batan tekneye bakarak "Ulan şerefsiz soysuzlar o kadar insanı bombalar ile patlatarak öldürdükten sonra elinizi kolunuzu sallıyarak gitmenize izin mi verecektik." diye parçalanmış cesetlere bağırdı.

    Alya telefon ile arayarak Aziz'e operasyonun başarı ile sonuçlandığını söyledi.

  *********

        Bombalı eylemlerden sonra Cellad, , Asya ve Tuğba ile beraber öğrencileri de alarak Kıbrısa, Kayıp ruhlar lisesine gitmişlerdi. .

    Elfida öğrenciler ile beraber okula gitmemişti. Hastahanede Fatih'in ameliyattan çıkmasını bekliyordu.  Bombalı eylemlerin ardından hayatı büyük risk altında olduğu için Aynur tarafından  Kıbrısa götürülmek istenen Elfida şiddetle karşı çıkarak okula gitmeyi Red ediyordu.    Bir gece uyurken Çelik tarafından  bayıltılıp Aynur ile beraber Kıbrısa götürülmüştü.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin