Uitleg

87 13 6
                         

Hallo iedereen!

In dit hoofdstuk komt alle uitleg en mogelijke vragen met antwoorden, dus dit is belangrijk.

Er zal een ongelimiteerd aantal rondes worden gehouden, totdat de winnaar er zal uitkomen per genre. Dus, als je een boek heb in Romantiek en Fantasy, en dat in Romantiek valt af, dan heb je nog altijd kans om te winnen met het boek in Fantasy.

Per persoon mogen er maximaal 2 boeken ingeschreven worden.

De prijzen zullen later bekent worden in een ander hoofdstuk.

De bedoeling van deze wedstrijd is dat zelfs de meest onbekende schrijvers een kans krijgen om bekend te worden.

WILFers staat voor Writing Is Like Flying, voor het geval je dacht hoe ik erop kwam.

Als je wilt meedoen aan deze wedstrijd stel ik voor dat je me volgt voor updates, en natuurlijk me nog altijd volgt na de wedstrijd, om op de hoogte te blijven van nieuws over de wedstrijd of aankondigingen.

Het enigste wat je moet doen als kandidaat is je inschrijven en dit boek blijven volgen voor de resultaten.

Als helper zou je me moeten helpen met boeken lezen en beoordelen. Elk boek wordt namelijk beoordeeld op bepaalde vlakken, zoals grammatica, plot en originaliteit. De helpers moeten eerlijk antwoorden over de punten, als ik merk dat de schrijver van het boek dat de helper moer beoordelen heeft gezegd om hogere punten te geven voor één of andere reden ligt het boek eruit, aangezien dit niet eerlijk is. Wees dus gewaarschuwd.

Er staat een limiet van 15 boeken voor elk genre, en minstens één helper per genre.

Je boek moet minstens drie hoofdstukken hebben voordat we je goed kunnen beoordelen.

Als iemand zin heeft om een nieuwe cover te maken, dan kan je die doorsturen en dan zal ik het zetten in het boek. Deze cover heb ik namelijk zelf gemaakt, aangezien ik er ook wel kan maken, maar niet super goede.

Als jij een sticker kan maken voor de winnaars van dit boek, kan je een berichtje sturen. Ik heb namelijk nog één nodig en ik kan het zelf niet.

De vragen die jullie hebben kunnen jullie sturen naar WritingIsLikeFlying@gmail.com of jullie kunnen me een privé bericht sturen via Wattpad zelf.

Vragen:

Veel schrijfplezier!

~WritingIsLikeFlying, Madilyn

WILFers #2017Waar verhalen leven. Ontdek nu