23. Bölüm

1K 89 12
                                    

Hep beraber okula doğru yürüyorduk. Gerçekten hepsini çok sevmiştim espirileri yapıyorlardı beni düşünüyorlardı onlar çok farklıydı.

Okulun önüne geldik dersler hala bitmemişti müdürün odasının önünde bekliyorduk.içerideki öğrenci çıkınca biz girdik.

"Oo kimleri görüyorum Melisa?" Dedi müdür gülümsedim "Alışabildin mi buraya?" Dedi "Evet hocam, her şey çok güzel" dedim o da bana gülümsedi. Çocuklara döndü "Peki kim bu yakışıklılar?" He-Ran söze girdi "Hocam bunlar bizim arkadaşlarımız ve bu okula transfer olmak istitorlar." Müdür gerekli işlemleri yaptı ve yarın başlayabileceklerini söyledi. Ve onlara okul yurdundan iki oda verip beraber kalmalarını istedi. Son olarak sınıfları söyledi. Mark, Bambam ve Jinyoung benim sınıfımdaydı. Youngaje, Yugyeom, Jeabum ve Jackson, He-Ran ın sınıfındaydı. Tam çıkacaktık ki aklıma artık kalacak bir yerim olmadığı geldi " Hocam bişey sorabilir miyim?" "Tabiki dinliyorum" dedi bende sorumu sordum "Hocam benim artık kalacak bir yerim yok yurtta kalabilir miyim" Müdür gülümsedi ve "Tabiki kalabilirsin" dedi bana çocukların odasının yanındaki odayı verdi. Teşekkür ettim ve müdürün odasından çıktık.

Okulun arka bahçesinde dolaşıyorduk ve sohpet ediyorduk "Ne tatlı müdür lan bu" dedi Bambam hepimiz güldük.

Sohpetimize devam ediyorduk ama aklıma eşyalarım geldi "Çocuklar siz konuşmaya devam edin ben Suga'nın evinden eşyalarımı almaya gideceğim" dedim başta beni tek göndermek istemeselerde onları ikna ederek Suga' nın evinin yolunu tuttum.

Evinin önüne geldim ve derin bir nefes alıp kapıyı tıklattım. Kapıyı Suga açtı "Melisa" dedi "Eşyalarımı alıp çıkıcam" dedim ve onu ittirerek eve girdim üst kata çıktım ve eski odama girdim. Dolaptaki bütün kıyafetleri valizime tıktım. Lavaboya gittim makyaj malzemelerimi ve onun gibi kozmetik ürünlerimide aldım ve valizimi alıp merdivenlerden alt kata indim. Suga kapının önünde bekliyordu. "Merak etme bir daha gelmem" dedi ve tam dışarı çıkacakken beni bileğimden tutup duvara yasladı. "Melisa, iki dakika dinler misin?" Dedi ağlayacak gibiydi ama hayır artık Suga yoktu. O bana söyleyebileceği en kötü ve en acımasız şeyi söylemişti bende ona bunu hatırlatmak amaçlı "Üzgünüm ama bu 'fahişenin' işi var." Dedim "Bak üzgünüm sana öyle demek istemezdim" dedi o sırada telefonum çaldı Suga' yı ittirdim ve cebimden telefonumu çıkarttım arayan Mark' tı. Açtım. "Alo" "Alo Melisa nerdesin hala gelemedin merak ettik seni" geliyorum topladım eşyalarımı çıkıyorum" dedim ve telefonumu kapattım. "Demek Mark" dedi imalı bir ses tonu ile "Saçma sapan konuşma artık biz iki yabancıyız" dedim ve hızlıca evden çıkıp okulun yolunu tuttum.

Okula geldim herkes aynı yerinde oturuyordu ve gülerek sohpet ediyorlardı. "Ben acıktım" dedi He-Ran bende acıkmıştım "Evet bende acıktım" dedim Youngaje de "Evet bende acıktım en iyisi bir şeyler yemeye gidelim" dedi ve arabalarına bindik. Bir arabaya 9 kişi sığamayacağımız için ikiye bölündük ben Mark'ın arabasındaydım.

Restorana geldik ve yemeklerimizi siphariş ettik o sırada konu sevgililere geldi. "Ee sizin sevgiliniz varmı?" Diye sordu Hee-Ran. Jakson, Bambam, Yugyeom Jinyoung ve Mark "Hayır" derken Jeabum ve Youngaje sessiz kalmıştı. "Demek sizin var?" Dedi He-Ran. Youngaje ve Jeabum hariç herkes gülüyordu "Neden gülüyorsunuz?" Diye sorduğumda Jinyoung "Onlar çıkıyor" dedi. (2jae❤️) "aaa çok tatlısınız" dedi He-Ran. "Utanmanıza gerek yok" dedim bende ama ikiside konuyu değiştirmek istiyor gibiydi ve yemekler gelince konu değişti.

Yemeklerimizi yedik ve yemeği onlar ısmarladı daha sonra biz okul yurduna gittik Yugyeom'da He-Ran'ı evine bırakmaya gitti.

Yurda geldik ben odama çocuklar odasına girdi ve çok yorgun olduğum için pijamalarımı giyip kendimi yatağa attım gözlerimi kapattım tam uyuyordum ki telefonumu biri aradı. Telefonu elime aldım arayan He-Ran' dı.

"Ne oldu He-Ran?"
"Melisaaa!"
"Kötü bişi mi oldu He-Ran"
"Hayır harika bişey oldu"
"Ne oldu"
"Yugyeom bana çıkma teklifi etti"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
VOTE SAYISI GİTTİKÇE AZALIYOR :(

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin