hoofdstuk 13

1K 53 4

djenna p.o.v.

ik zit voor hopelijk de laatste keer in mijn kamer in het ziekenhuis. vandaan mag ik eindelijk naar huis. vanavond hebben niall en de jongens een concert. ik mag mee. het concert is hier in londen dus lekker dicht bij. er word op de deur geklopt. niall komt binnen lopen. "heey nialler!" hij kont naar me toe en ik  knuffel hem. "heey djenna. wow. zo blij vandaag?" vraagt hij lachend. ik knik. de deur gaat weer open. de zuster komt binnen. "hallo djenna en niall. zo, ben je er klaar voor djenna?" vraagt ze. ik knik. "let je wel goed op haar niall als ze naar huis mag? dat ze niks raars doet na de aanvallen?" "tuurlijk. alles voor djenna." zegt niall en legt een hand op mijn schouder. "nou dan mag je naar huis toe djenna. als je me een ding belooft. je medicijnen slikken." ik zucht. geen medicijnen.... "ik let er wel op." zegt niall.  "oke, nou djenna, hopelijk zien ik je hier niet meer! veel plezier nog samen." zegt ze zuster. ze zwaait en loopt de kamer uit. ik sta op van mijn bed. niall geeft me een armpje.  "klaar voor?" vraagt hij. ik knik. "helemaal!" zeg ik. niall grinnikt.

niall p.o.v.

ik ben zo blij dat djenna naar huis mag. ik heb alleen maar nare herinneringen aan het ziekenhuis.... maar dat is verleden tijd! djenna mag naar huis. ik ondersteun haar een beetje.  samen lopen we naar de auto. ik help djenna achterin en zet haar tas in de kofferbak.  zelf stap ik achter het stuur. ik kijk naar djenna. eindelijk mag ze naar huis. ze glimlacht naar mij. ik glimlach terug. ik krijg lichte kriebels in mijn buik. ik vind djenna echt leuk. hopelijk zij mij ook. zo rij ik naar huis toe. stiekem een kleim beetje dromen over djenna.

djenna p.o.v.

niall helpt me de auto in. ik ga zitten. niall doet mijn tas in de kofferbak.  daarna komt hij naarst me zitten.  hij kijkt naar mij. ik kijk terug en glimlach.  ik voel kriebels in mijn buik. zijn lach is echt gewoon helemaal perfect. zijn haar zit echt mooi vandaag. ik ben volgensmij verliefd op hem. hij vast niet op mij. ik ben een mishandelt meisje. daar valt hij echt niet op.

sorry dat ik geen nieuw stukje heb geplaatst zolang. ik had nare dingen mee gemaakt deze week. zoals vandaag bij het paardijden.... een paard die in volle galop weg rent met een zadel onder zijn buik... maarja, dat is weer iets anders... ik probeer als ik me wat minder rot voel, weer vaker te updaten! BELOOFD!!!

XXX lisa

He's The Up When I'm Down ft. niall horan voltooid♡Lees dit verhaal GRATIS!