For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride

No Air ( 5 )

182 23 4

{ 200+ reads woohooo party party, thanks ! }

Point of view Niall

De deur van de living gaat open en Luke stapt naar binnen. Direct komt de woede weer naar boven. Hoe kan je dat doen ? Ik bedoel zoiets doe je gewoon niet en al helemaal niet bij een meisje van 15, je eigen vriendinnetje. Luke kijkt me met een glimlach aan en zegt ' Kan ik even met je praten Niall ? ' ohja tuurlijk joh nee je vraagt het gewoon maar en doet alsof je onschuldig bent, loser. ' Euh ja ' probeer ik zo vriendelijk mogelijk te zeggen. Ik zet Jade van mijn schoot en druk een snelle kus op haar lippen. ' Hou je alsjeblieft in ' mompelt ze heel zacht. Ik knik en geef haar een laatste kusje op der wang. Luke staat al op me te wachten bij de deur van de living. Ik zeg iedereen gedag en loop met Luke mee naar buiten.

Hij stopt met lopen als we bij het bankje, die midden op het plein staat, aangekomen zijn. Ik ga zitten en kijk hem met een afwachtende blik aan. Hij komt naast me zitten en pakt iets uit zijn broekzak. ' Euh nou euh ja, Jade heeft het je vast al verteld maar euh haar verhaal klopt niet helemaal.' Hij stopt met praten en zucht diep 'Ik heb haar niet misbruikt Niall, echt niet. '

Point of view Luke ( finally woehoe )

'Ik heb haar niet misbruikt Niall, echt niet. ' Ik zie de woede in Nialls' ogen, hij gelooft me niet dat is zeker. Niall staat op en begint tegen het muurtje iets verderop te trappen. ' Niall ik kan het je allemaal uitleggen, echt waar. ' zeg ik heel rustig. Niall draait zich om en gaat weer zitten op het bankje. ' Ik wil het graag geloven maar ik kan het niet, ik kan het gewoon niet Luke. ' Zegt hij. Niall staat weer op en loopt richting zijn bus. Het doet pijn, een week geleden was hij nog mijn beste vriend en nu, nu wil hij me niet geloven. Ik weet ook wel dat ik Jade verkeerd heb behandeld maar dat is 3 jaar geleden gebeurd. Ik bedoel ik hield zoveel van haar, ze was mijn prinsesje, mijn alles enja ik heb het verprust. Ik schrik op als mijn naam wordt geschreeuwd. In de verte zie ik Jade mijn richting op lopen. Ze ploft neer op het bankje en begint te spelen met haar elastiekje. Ik wil met haar praten, haar vertellen dat het me spijt maar het lukt niet. Het enige wat ik eruit krijg is een simpele ' Hey. '

Ze mompelt wat en gaat gewoon verder met haar elastiekje. Nou kom op Luke, wat ben je voor een loser je durft niet eens tegen der te praten. ' Het spijt me Jade ' Zeg ik uiteindelijk. Ze stopt met spelen met haar elastiekje en kijkt me aan. Ik kan haar blik niet plaatsen, niet boos maar ook niet blij.

' Jaja het zal allemaal wel, excuses aanvaard blablabla ' Zegt ze terwijl ze me strak aan blijft kijken. ' Gast waar zijn al je tattoos en piercings gebleven, Ik zie alleen je lip piercing. Waar is Luke de badboy gebleven ? ' Vraagt ze met een halve glimlach. ' Die is in Australië gebleven, vast de bus gemist ' Zeg ik met een glimlach. Jade proest het uit van het lachen en gaat staan. ' Alles weer oké ? ' vraag ik voorzichtig. ' Niet alles maar wel genoeg voor een knuffel ' glimlacht ze. Ik trek haar in een knuffel en leg mijn armen om haar middel heen. Oh god wat heb ik dit gemist.

~~

( Hiernaast een foto van badboy Luke -- > ) 

Hey, een klein stukje vandaag sorryy.

Ik zal proberen om deze week nog een stukje te uploaden. 

Trouwens je kunt nog steeds je vragen insturen voor de Q&A ( waarschijnlijk nog 2/3 weken. )

Geniet nog van je weekend !

x

No Air ( REWRITING )Lees dit verhaal GRATIS!