Hoofdstuk 1.

287 9 1

Hoofdstuk 1: {The night}

"Zie ik je vanavond?" Jace klinkt enthousiast. "Ik hoop het.. Ik ga nog ff langs Sweet Shake.. Daarna kom ik!" zeg ik. Sweet Shake is mijn baan, een sapjesbar in het winkelcentrum. Je maakt alleenmaar shakes maar het is het leukste ter wereld, niet het fruit of de blender.. Mick.. De jongen met de blauwe ogen en bruine haren.. "HALLO?!" Ik schrik en kijk op: "wat? wie?" "Soof! Je was helemaal weg! Is dat wel goed? Ik denk dat je ff langs de huisarts moet!!" Ik begin te lachen. Zo is Jace altijd, hyper en snel in gedachten met alles! "Ik meen het! Sophie als je je niet goed voelt.." Ik grijns. Ook is ze heel behulpzaam. Mijn beste vriendin. "Het gaat wel, ik dacht gewoon ergens aan." Nu begint Jace te lachen. "Mick zeker??" Jace weet het van Mick. Sweet Shake is namelijk ook een 'hangplek' voor de stad geworden. Daarom houd ik ook van mijn baan. Jace heeft al een keer Mick de hand geshut, heel vriendschappelijk maar ik ben blij dat ik met Jace over Mick kan praten. "Ja.. Ik bedoel, ik denk het dan.. een beetje.." Jace trekt een grijns.

"Ben je er nu alweer Soof?" zegt Manuel, de baas van Sweet Shake.  Hij is duidelijk blij me te zien! "Ja haha! Ik dacht, ik kan alvast het fruit snijden ofzo." Hij trekt een grote grijns. "Zo'n goeie werkster ontsla ik nooit!" Ik ben blij dat te horen, want Sweet Shake is echt een soort tweede thuis voor mij!

Zeker ongeveer al mijn kleding ligt voor me op de grond. Eigenlijk had ik helemaal niet zo'n zin in dat feest, maar ik kwam Mick weer tegen (Zoals gewoonlijk :D) en hij vroeg of ik OOK naar het feest ging!! Hij gaat dus ook!! Nu moet ik dus wel even wat leuks vinden! Mijn mobiel gaat af, ik kijk op het scherm.. Wie had ik ook anders verwacht, lach ik in mezelf. "Yoo Jace!" "Hee schat, ehm.. Zal ik je zo ophalen? Het wordt een wild feest!" klinkt het aan de andere kant. "Weet ik lieverd, is goed trouwens! Fietsen wel he?" "Natuurlijk, ik rij de car van me ouders zo kapot. Vooral na al die shotjes!" Ik lach. Mijn gekke vriendin! Ik zeg gedag en hang op. Ik kies zuchtend een setje uit mijn kast en maak me op. Als ik snel mijn laatste puntje lippenstift heb bij gevuld gaat de bel. Jace!

Verblind. (Voltooid)Lees dit verhaal GRATIS!