Oh nej

67 5 0

Vi mötte upp Sara, Marre, Josse, Hannes och flera andra i sällskapsrummet innan vi begav oss mot vid-behov-rummet där festen höll rum.

"Wow," sa Hannes och visslade åt mig. "Du ser jävligt snygg ut ikväll Cher".

"Tack Johan(hannes)." svarade jag och tillade i mina tankar, "till skillnad från dig din otrogna idiot, håll bara käften och låt mig vara."

Ut genom porträttet gick vi och då jag såg att cloe tittade bort så drog jag upp klänningen och förlängde klänningen några centimeter. "Jag kan se vacker ut men ändå inte visa hela mig," tänkte jag.

Vi öppnade dörren till vid-behov-rummet och såg ett hav med folk från alla sidor som minglade runt, dansade och kysste random folk.

Det stod ett bord längs en vägg fylld med alla möjliga spritsorter där vi började med en varsin cider. Jag hade egentligen inte tänkt att dricka, men en cider, vad gör det om tusen år liksom.

Redan efter några klunkar såg jag hur Min ex Erik började bli mer och mer påverkad och innan jag visste ordet av det stod han precis bredvid mig med sin hand vid min höft och viskade lätt i mitt öra, "Cher, vad sägs som att vi går ut en sväng och talar lite? Det är så… högljutt här inne."

Jag smällde bort hans hand och fräste åt honom, "Jag ville inte ha dig förut, vad får dig att tro att jag vill ha dig nu? Jag är inte din jävla matta du kan trampa på hela tiden! Låt mig vara!"

Han såg häpet på mig när jag tog en shot i min ilska och sedan gick därifrån fort, innan han skulle börja om igen. 

Jag tittade mig runt omkring, Hannes och Josse hade fort efter att vi kommit dit gjort sig bekväma i en soffa, kyssandes. Det fanns ett dansgolv, dock fyllt med fjortisfulla  17 års-elever som på något sätt tagit sig in så jag valde att gå till den andra delen av rummet där de hade ställt upp några biljardbord.

Ginny och Sara  stod vid ett bord och spelade så jag gick dit och kollade på, då jag plötsligt kände en arm runt midjan.

"Fan vad fin du är. Tänka sig att under allt det där hår och alla böcker fanns det något annat än stora tänder."

"Du kunde inte komma på en bättre raggningsreplik eller Dummer?" svarade jag och vände mig mot honom. Jag hade kunnat urskilja den där släpiga, överlägsna rösten närsomhelst.

"Det där var ingen raggningsreplik Cherry, bara sanningen. Vad får dig att tro att jag skulle lägga ner mödan att komma på en raggningsreplik för dig? Hade jag velat så hade jag kunna få dig att be på dina bara knän att jag ska följa dig till vart jag vill , om jag bara ville."

"Bevisa det." svarade jag och gick därifrån.

Och bevisa det hade han gjort då jag vaknade morgonen efter i ett skabbigt förråd med en halvnaken galning  halvt liggandes över mig.

slut på flashback.

Jag kollade på TV och suckade, tur att jag inte blev gravid. Men jag hade tappat oskulden som jag skulle spara till den rätte, men nej inte den här gången.

who are you? (the fooo)Läs denna berättelse GRATIS!