*

Am ajuns acasa si mi-am trantit geanta pe canapea. Apoi i-am cautat pe parintii mei nu erau nicaieri. M-am apucat de teme si le-am terminar repede. Apoi mi-am luat o carte si am m-am dus in bucatarie am scos frisca si niste fructe. Le-am amestecat si am pus multe jeleuri si niste inghetata. Cateodata ma intreb cum de pot manca atata dulce dar sunt déjà obisnuita. Il am in sange.

Apoi m-am trantit pe canapea si am deschis televizorul. Am gasit pe un canal filmul “ Hunger Games “ asa ca m-am asezat mai comod si am inceput vizionatul. Pe la mijlocul filmului am adormit.

A douz zi m-am trezit, singura, din nou in casa. Am fugit pana in camera parintilor mei si nimic. Patul nici nu era atins. M-am pregatit si am plecat la scoala. Pe cand mergeam la scoala ma urmarea ceva. O masina. Cand am vazut-o am ineput sa fug pana la scoala. Cand  am vazut-o pe Julie m-am simtit intr-un fel in siguranta.

*

Orele s-au terminat si am chemat-o pe Julie si pe inca cateva fete sa mergem pana la mall. Cand am iesit din scoala am vazut o masina neagra si o persoana. Nu am reusit sa o vad destul destul de bine, dar mi-am dat seama ca e un baiat cret. M-am simtit trasa de mana si am vazut-o pe Julie cu prietenele mele pregatite sa plece.

Eram epuizata dupa sesiunea de cumparaturi pe care am avut-o. in continuare ma simteam urmarita. O persoana s-a apropiat de mine si s-a oprit in fata mea. A ranjit apoi a trecut de mine. Ciudat.

*

A trecut o saptamana si niciun semn de la mama. Oare au patit ceva? Nu,nnu cred…doar au atatia oameni pe langa ei. Si oricum de c ear vrea cineva sa le faca rau? Doar ei nu fac nimic rau. Intotdeauna au fost un exemplu pentru mine.

Gandurile mele au fost intrerupte de un telefon. Era telefonul meu. Cand ma uit era mama. Am raspuns fericita:

-         Ce faci mama? S-sunteti bin-

-         Domnisoara Pierce?, intreaba o voce cunoscuta.

-         D-da, spun eu.

Oare de ce ma suna Bruno de pe telefonul mamei mele.

-         I-imi para rau sa va anunt ca…

-         Ce?,intreb eu.

Dupa cateva minute de tacere ma rastesc la el.

-         Spune odata pentru numele lui Dumnezeu.

-         Parintii dumneavoastra….. au murit, spune el cu tristete.

Cand am auzit am simtit ca imi cade cerul in cap. Lacrimi imi curgeau pe obraji. Imi tremura mana. O bubuitura in usa m-a facut sa tresar. Cand deschid usa o vad pe Julie.

-         Hei uituc-o, ti-ai uitat astea la min-…se opreste. Ce ai patit? De ce plangi?

-         P-parintii mei…a-au murit Julie. Spun eu printre suspine.

-         O, imi pare atat de rau, spune si ma ia in brate.

-         C-ce o sa fac acum, cum o sa ma descurc?

Impossible loveCitește această povestire GRATUIT!