"Harry please, ga uit de weg!" Snauw ik naar hem maar hij blijft expres voor me staan. "Ik wil eerst een kus!" Zegt hij demonstratief en vlug druk ik een kus op zijn lippen. Snel slaat hij zijn armen om mijn lichaam en druk ik mijn neus in zijn borst.

"Je ziet er geweldig uit babe." Harry kust mijn voorhoofd en ik voel mezelf blozen. Nog altijd bloos ik, die complimentjes maken me gewoon aan het blozen. "Dankje," fluister ik terug. Ik had nog vlug even gedoucht. Harry stond erop om met mij in de douche te gaan, maar ik had hem afgewezen.

Ik heb een jurkje aangetrokken en een beetje mascara op gedaan. Mijn haren heb ik geföhnt en gestyled. "Wat gaan we doen?" Vraag ik als Harry zijn sleutels pakt. "Dat ga ik niet zeggen, er moeten verassingen in het leven blijven." Grijnst hij.

Ik geef hem een klein glimlachje en volg hem. Ik sluit de deur achter me en we lopen het appartementen complex uit. Harry drukt op een knopje en de garage deuren gaan open. Een luxe sportauto komt tevoorschijn en ik geef een zucht.

Soms lijkt het wel of hij de laatste jaren uit geld bestaan heeft. Dure appartementen, dure spullen in zijn huis, want zo ken ik hem niet. Soms heb ik het gevoel, als ik wat aanraak, dat ik het gewoon niet kan en mag aanraken. Omdat het misschien kapot valt, of dat het te duur is.

Als ik zo al denk, aan het begin van een oplopende relatie, zijn dit hele slechte gedachten. "Kim, kom je nog?" Harry staat 20 meter verderop bij zijn auto met de deur open. "Sorry." Verontschuldig ik mezelf en hij geeft me een warme glimlach.

Ik loop naar, wat moet het zijn, zijn Ferarri? Ik stap in en ik voel de koude bekleding op mijn huid. Ik ben niet van het luxe, dus dit is voor mij echt even wennen. Harry komt langs me zitten en zijn vinger glijd langs mijn nek. 

"Je bent in gedachten," hij kust mijn wang en daarna start hij de auto. "Nee hoor, ik bewonder je auto." Glimlach ik. We rijden door de straten van Frankrijk, of waar we ook mogen zijn...  Mijn mobiel trilt een keer en ik laat een zuchtje.

Ik heb hem voortaan maar op trillen gezet. Ik pak mijn mobiel en zie dat ik een sms'je heb.

I know where you are, look around you.

Ik laat weer een zucht en Harry kijkt me aan. "Heb je weer een sms?" Ik knik en lees de sms voor. "I know where you are, look around you." Vertel ik hem en hij kijkt boos. "Als ik die stalker ooit te pakken krij-." "Harry doe nou niet zo, het is vast iemand die me wil dwarszitten." 

Hij spant spieren aan, en zijn vingers knijpen bijna het stuur fijn. "Snap je het dan niet? Ik wil je beschermen!" Ik kijk hem raar aan. "Elke jongen kijkt naar je, op het vliegveld, in de stad!" Ik begin te lachen. "Ben je nou jaloers?"

Hij kijkt naar de weg. "Ja dus, maar dat hoeft niet." Harry parkeert zijn auto op een afgelegen plekje en ik stap uit. "Denk je nou echt dat ik je zo maar verlaat voor een andere jongen? Dan heb je echt een fout beeld van me!" 

Demonstratief ga ik voor hem staan. De laatste tijd zijn er meer spanningen tussen ons, meestal maar om de kleinste dingen. Misschien omdat ik niet meer met Harry om kan gaan? Dat er een te lange tijd tussen heeft gezeten? Of omdat ik niet kan wennen aan het feit dat ik bij hem op de lip zit.

"Ik heb geen fout beeld van je, ik bescherm je op mijn eigen manier!" Ik lach hard. "Op jou manier? Dit is gewoon jaloezie wat nergens voor nodig is." Sis ik. Mijn mobiel trilt weer.

Do you have a fight? 

Ik grinnik. Welke gek heeft mijn nummer? Harry trekt mijn mobiel uit mijn handen en ik geef hem een boze blik. "Snap je het nu nog echt niet? Er zit iemand ons af te luisteren!" Roept hij boos uit. Zijn ogen scannen het gebied af.

"Blijf hier!" Waarschuwt hij me. Hij rent weg naar de bosjes waar geritsel uitkomt. Ik leun met mijn lichaam tegen de auto aan. Ik hoor een harde schreeuw en Harry's lichaam komt terug mijn kant uit.

"Er zat iemand in de bosjes! Iemand stalkt ons!" Roept hij hysterisch en ik kijk hem aan. "Waarschijnlijk iemand van de pappazzi." Glimlach ik en ik pak zijn hand. "Kom, laat me zien wat je in gedachten had!" 

Stil loopt hij mee. Zijn hand laat de mijne los en even kijk ik hem aan. "Denk je dat het echt de papparazzi's waren?" Ik knik geruststellend. "Maar wat nou als het iemand is die achter ons aan zit?" 

Ik begin te lachen. "Volgens mij ben jij nog banger als ik..." Giechel ik en gefrustreerd trekt Harry me mee. We stoppen bij een berg, met een groot uitzicht over een groot dorp wat voor ons ligt. Er staan kleine kaarsjes die nog niet uit zijn gegaan. De wind is wat minder geworden.

"Wauw." mijn ogen glijden over het prachtige maar geweldige decoratie wat er is gemaakt. Ik sla mijn armen om zijn gespierde lichaam en druk een kus op zijn kin. "Waar heb ik het toch allemaal aan te danken?" Fluister ik.

"Ik weet dat ik het met dit soort dingen niet goed maak, en dat je nu vast denkt dat het allemaal om het geld gaat, maar dat is absoluut niet zo!" De kaarsjes weerkaatsen in Harry's groene ogen. "Je bent een speciaal persoon, het is niet uit te leggen."

Ik glijd met mijn vinger lans zijn kaaklijn. Alles wat hij doet is lief en geweldig, maar het lijkt alsof er iets in me zegt dat ik nú moet stoppen. Alsof er iets in me zegt dat dit niet de juiste persoon is. Die sms'jes blijven maar komen, en eigenlijk weet ik niet wat ik voel voor Harry.

"Harry, ik weet het niet..." Fluister ik. Zijn ogen kijken me aan en ze worden met de seconde groter. "Ik weet niet of ik het kan, dit alles, je bent zo veranderd." Ik sta te trillen op mijn benen, maar ik heb vaak genoeg de fout gemaakt om mijn gevoelens niet te zeggen.

"Zeg dat nou niet..." Zijn ogen krijgen tranen. "Je bent heel lief voor me, en je bent geweldig, maar ik voel de aantrekkingskracht gewoon niet meer." Muren vallen zich naar beneden. Nu zit ik opgesloten in mijn eigen lichaam. Wat heb ik gedaan?

Whut... What have they done? We gaan het weer spannender maken ;). Wie stuurd er steeds sms'jes? En waarom nou ineens deze beslissing? Dat blijft een grote vraag.

<3

Back For You (Sequel On Bad Boy. Good Lips) (Harry Styles) *ON HOLD*Lees dit verhaal GRATIS!