''oke bedankt voor het redden van mijn leven!" gilt Vera. We lachen. Ze kijkt ons nep boos aan en rent dan het huis in. "wat doe je!" roept Louis en hij rent er achter aan."ik moet naar de wc!" roept Vera lachend naar Louis. ''Oowh" zegt Louis en hij stopt met rennen. Louis denkt ook altijd als er iemand rent dat hij er achter aan moet rennen. haha sukkeltje

----------------------------Vera--------------------------------------

nadat ik naar de wc ben geweest gingen we met zen allen op de bank zitten. "wat gaan we doen?" vroeg Harry. "ik weet wel iets leuks!!" zegt/roept Louis. "doen, durven of de waarheid!" riep hij er achteraan "jaah!!" schreeuwden de jongens tegelijk. Eigenlijk heb ik daar niet zoon zin in maarja "uuwm oke.." zeg ik dan maar. 'wie begint?" vraagt Niall. 'ik stel als eerst een vraag aan, Harry!!" roept Louis. 'oke' 'doen, durven of de waarheid?' vraagt Louis met een bekakte stem aan Harry. 'doen' zegt Harry. 'uuwm, spring in je blote reed in het zwembad' zegt Louis. oowh nee waarom? kom op ik ben er ook nog bij! ik ben een meisje weten hun dat nog wel? 'uuwm ik moet denk ik even naar de wc' zeg ik snel. De jongens beginnen te lachen. 'wat is er zo grappig?!'vraag ik. 'iedereen moet er bij zijn!' roept Louis. 'nee!' zeg ik vastbesloten. 'ik ben niet gek! kom op mensen.' en ik ren de kamer uit. 'oke! we roepen je wel als het klaar is!' schreeuwd Liam mij nog achterna.

----------------------------Niall----------------------------

Nadat Vera weg was kwamen de jongens allemaal in een kringetje naast en tegen over mij zitten. Wat zijn ze nu weer van plan?! 'Uuwm jongens wat is er?' Vraag ik verbaasd. Ze lachen geheimzinnig. Oowh god wat nu weer! 'Jij vind Vera leuk he?' Zegt Zayn tegen mij. Ik voel dat ik rood word. Oowh nee waarom ik weer! Ik word ook alrijd rood op de verkeerde momenten. Oke ik vindt haar leuk maar hoe weten hun dat zo goed? Dat valt toch niet zo veel op. 'Ja dus' zegt Harry. Hij kijkt mij recht in mijn ogen aan. Snel kijk ik de andere kant op. 'Hoelang al?' Vraagt Liam. Hu wat bedoelt hij? 'Hoe bedoel je?' Vraag ik verbaast. 'Gewoon hoe lang vindt je haar al leuk? ' voegt Louis er aan toe. Ik voel weer dat ik bloos. 'Uuwm ik denk vanaf wij haar tegen kwamen op het bankje' zeg/verluister ik. 'Aaawh' hoor ik de jingens zeggen. Aarg waarom nu ik heb geen zin in zulk gepraat. 'Maar uuwm moet Harry niet zwemmen?' Zeg ik daarom snel. De jongens grijnzen naar mij. 'Niall jullie zijn perfect voor elkaar geloof me. Jullie houden bijde van eten zijn gek en hebben dezelfde humor!' Zegt Liam. ' en niet te vergeten. Jullie vinden elkaar leuk! Even serieus man, ik zie aan jullie bijde koppies dat jullie elkaar leuk vinden. Vera vindt jou ook leuk geloof mij maar' voegt Zayn er nog aan toe. Hebben ze gelijk? Vindt Vera mij ook leuk? 'Oke genoeg gepraat over hun twee Harry gaat springen' zegt Louis hard. 'Jeeaah' roepen we allemaal tegelijk behalve Harry. 'Moet dat nouw echt?! Weten jullie wel hoe koud het vanavond is! En dan moet ik ook nog in mijn naakie!' Probeert hij ons om te praten. 'Nope, net stinne der hinne!' Zegt Louis lachent. Harry zucht en staat op. 'Nou dan moet het maar' Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. 'Ik ga even bij Vera kijken want we zijn nu al heel lang bezig. Straks wordt ze nog ongerust' zeg ik tegen de jongens. Zayn knipoogt naar me. 'Oke we zien jullie zo wel!' Schreeuwt Louis die naar buiten rent. Pfoe mooizo even geen gezeur meer van die jongens.

----------------------------Vera-------------------------

Nadat ik in de logeer kamer ben kijk ik even in de spiegel. Woow ik ben ook al bruiner geworden denk ik bij mezelf. Ik doe mijn make-up van mijn gezicht. Zo dat is alvast gedaan. Dan hoef ik dat zo niet meer te doen. Ik hoor de jongens praten waarover ze het hebben hoor ik niet. Maarja vast over hoe Harry het water in moet springen. Ik ben blij dat ik er niet bij ben, ik hoef Harry echt niet in zijn naakie te zien!! *gaaaaap* pfoe vandaag was een lange dag en zeker met vijf van die maloten hiero! Ik stap mijn bed in. Even liggen kan wel. Maar al snel lig ik te slapen.

Als ik wakker word voel ik een hand op mijn haar. 'Veertje wakker worden' hoor ik diegene zeggen. Even denk ik na. Het is Niall is mijn besluit. Ik doe een oog open. 'Hey veer, je was in slaap gevallen' zei Niall lief 'wil je nog naar de jongens of wil je slapen?' Vraagt Niall. 'Slapen' zeg ik nog half slapend. 'Oke dan zal ik dat nu tegen de jongens zeggen, is het goed dat ik zo terug kom?' Vraagt hij lief. Ik knik als teken dat het goed is. 'Oke totzo' en hij loopt de kamer uit. Na nog geen twee minuten komt hij mijn kamer alweer binnen lopen. 'Mag ik bij jouw slapen?' Vraagt hij twijfelend. 'Jah' zeg ik nog steeds half slapend 'oke dat pak ik mijn piama broek even. Ik knik. 'Wacht!' Zegt Niall. 'Ik heb een beter idee' hij komt naar het bed lopen en tilt mij als ewn baby op. Wat is hij nu weer van plan? Ik lag net zo lekker! Ik doe een oog open want die had ik weer dicht gedaan omdat ik te lui was om hem open te houden (haha). Ik zie dat hij zijn eigen kamer inloopt en mij op zijn twee persoons bed legt.

Als ik lig voel ik dat ik golf. God dawn wat ligt dit lekker! 'Ik dacht misschien vind je dit lekkerder liggen' zegt Niall verlegen. 'Dit ligt heerlijk!' Zeg ik. 'Gelukkig' zegt Niall. Ik doe mijn ogen weer dicht. Na een paar minuten voel ik een warm ligaam tegen de mijne. Niall legt zijn arm rond mijn middel. Ik duw mezelf dicht tegen hem aan.Ik krijg weer zoown warm gevoel van binnen. Ik vindt hem echt leuk! Maarja wat zou hij nou in mij zien?! Hij kan uit duizenden meisjes kiezen. En ik ben maar arm en lelijk. 'Lekker slapen veertje' verluisterd hij lief in mijn oor. Ik draai me naar hem toe en geef hem een kus op zijn wang.'dankje dat ik hier mag slapen, lekker slappen Nialler!' Zeg ik verlegen. 'Geen probleem als jij maar lekker slaapt' zegt verluisterd hij in mijn oor. Ik ga weer dicht tegen hem aanliggen en al snel liggen we bijde te slapen.

---------------------------------------------------------------------

Heyx

Eigenlijk moest ik slapen maar ik slapen maarja geen zin. Daarom heb ik nog even snel een hoofdstukje gemaakt. :-)

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden. Willen jullie alsjeblieft een reactie schrijven?

Ik ben echt super blij dat er al zo veel mensen zijn die dit lezen! Echt bedankt! En blijf lezen!!!

Xx Niall-Lover-

Niall and me (dutch)Lees dit verhaal GRATIS!