Emily POV

'Emily wakker worden!' roept mijn broer naar me. Ik trek de deken over mijn hoofd, want ik heb totaal geen zin om mijn lekkere bed te verlaten. Vandaag is de eerste school dag, en ik heb er niet bepaald zin in. Ik trek de deken van me af en ik blijf liggen. Ik doe mijn ogen dicht en ik voel opeens water over me heen komen. Ik schrik wakker en ik kijk geschrokken wat er aan de hand is. Ik zie mijn broer heel hard lachen en ik voel mijn bloed koken, Ik pak mijn kussen en ik gooi het op zijn hoofd.

'WAT IS JOU PROBLEEM?' schreeuw ik. 'Je moest wakker worden.' zegt hij nogsteeds lachend. Ik stap mijn natte bed uit en ik duw mijn o zo amuseerende broer mijn kamer uit. Ik gooi mijn deur dicht en ik loop naar mijn badkamer. Ik poest me tanden, was mijn gezicht, ik kam mijn haren en ik doe een beetje mascara op. Ik loop naar mijn kleding kast en ik pak de setje kleding die ik apart heb gezet samen met mijn nieuwe schoenen. Ik hoor mijn mobiel en ik kijk op het scherm wie me heeft gesms-t. 'ik sta beneden kus x Natasha.' ik schrik op als ik merk dat ik telaat ben. Ik doe snel mijn kleding aan en ik ren naar beneden. 'Goedemorgen schat.' zegt mijn moeder. Ik geef mijn moeder een kus op haar wang en ik ga zonder eten de deur uit. 'Sorry schat.' mompelde ik. Ik stap in haar auto, en we rijden naar school. Natasha is ouder dan mij, en ze heeft een auto. Ik heb mijn rijbewijs al maar geen auto, maar dat komt wel. 'Ik hoop dat we bij elkaar in de klas komen.' zegt ze lachend. Natasha ziet er best sexy uit met haar piloten bril en haar zwarte lange haar die in de wind wapperd. Ik klap de spiegel uit die is geinstalleerd in haar auto, en ik laat mijn haren los wapperen in de wind en ik werk mijn lipgloss erbij. Ik check me in de spiegel en ik zie er wel prima uit. Ik klap hem dicht en ik zie dat we op school aangekomen zijn.

Ik loop naar mijn nieuwe kluisje en de poederdoosjes komen op me aflopen. Chloe, Megan en Lindsey. 'Hoe was je vakantie?' vraagt Chloe met een nep lachje. 'Like you care.' Zeg ik. Ik rol met mijn ogen en ik doe mijn kluisje open. Megan doet mijn kluisje weer dicht en ik had geluk dat mijn vingers niet tussen kwamen. 'Ze vroeg je wat.' zei Megan. Ik zucht en ik negeer hun. Via mijn ooghoek zie ik Natasha naar me toe gelopen. 'Wat moeten jullie mislukte barbiepoppen?' zegt Natasha. Ik probeer mijn lach in te houden, dat geen succes werd. 'Luister, dat jij misschien hier de badgirl bent betekend niet dat ik bang voor je ben.' Zegt Chloe met een arrogante blik. 'Wist je nog wat er vorig jaar gebeurde toen je mijn bloeddruk vreselijk omhoog hebt laten stijgen?' zegt Natasha. Natasha heeft bij de schoolfeest punch over haar heen gegooid, haar laten struikelen in een bak met cola en alles is gefilmd en op youtube gezet. Iedereen heeft haar daarmee gepest, maar toch is ze populaire gebleven wat ik niet begrijp. 'ik wil gewoon een wapenstilstand hebben met je, zodat we elkaar niet dwarszitten.' zegt Chloe. 'Goed, maar dan laat je Emily ook met rust.' Zegt Nataha met een opgetrokken wenkbrauw. 'Deal.' zegt Chloe. Ze steekt haar hand uit en ze verwacht dat Natasha haar hand zou schudden maar Natasha kijkt met een afkeurende blik. 'Naah.' zegt ze. We lopen weg en ik proest van het lachen. 'Geweldig kind.' zeg ik lachend. 'I know.' ze doet een hairflip en we gaan lachend naar de klassen lijst. Ik ga met mijn vinger langs de lijst en ik gil samen met Natasha omdat samen in de klas zitten maar helaas behalve bij geschiedenis, natuurkunde en wiskunde. Ik kijk met wie ik allemaal in de klas kom zitten bij de vakken waar ik niet met Natasha zit en mijn glimlach veranderd al meteen naar een woedene blik als ik de naam heb gelezen: Jayson Henderson. Ja Jayson Henderson, de grootste kwal die ik ken. Hij is mister o zo populair, is helemaal vol van zichzelf en hij is begraven met zijn grote ego met zijn rot kop. Oke ik geef toe, hij is erg knap. Heel knap zelfs, maar zijn innerlijk is gewoon verrot. 'Wat is er?' vraagt Natasha. 'De vakken waar ik niet met r in de klas zit, zit ik met mister Henderson.' zeg ik boos. 'Hahah ben je serieus?Wauw!' zegt ze lachend. Ik kijk haar serieus aan en ze stopt met lachen. 'Bekijk het op de positieve kant, hij is knap.' 'Ja maar hij is een kwal en dat maakt hem lelijk.' zeg ik droog. Natasha kan wel overweg met Jayson, maar ik ben blij dat hij haar type niet is voordat ze nog verliefd op hem wordt. 'Hey Natasha.' hoor ik een stem die ik al te goed ken. Ja je raad het al, Jayson. Ik kijk Jayson met een vieze blik aan en hij maakt een raar gebaar met zijn handen. 'en dat.' Ik zet mijn nepste glimlach op. 'Jij ook hallo, mislukte zeekoe.' zeg ik met een nep enthousiast stem.

My dilemmaLees dit verhaal GRATIS!