Hook up!

72 3 0

Jag satt hemma och kräktes hela dagen, jag minns inget från igår. Det enda jag minns var Erik(min ex) och Omar som jag sprang från dagen därpå. En tår rullade på min kind.

Flashback

Följer du med på festen, Cher?" frågade Cloe mig en fredag eftermiddag.

"Vilken fest?" frågade jag förvirrande. Jag var inte direkt den som hade koll på alla fester.

"Det är ju vårfesten ikväll! Bara för 9 or och gymnasie elever." svarade hon och log.

"Jag antar att det betyder dricka sig redlöst full, hook up med någon man aldrig annars skulle vilja vara med och spendera morgondagen med ånger och spya?" frågade jag och log lätt.

"Kom igen Cher, vad är det värsta som kan hända liksom? Du behöver ju inte dricka om du inte vill!" sa hon.

I mitt huvud kunde jag räkna upp mer än tio saker som kunde hända som kunde vara förstöra min skolgång, men som hon sa, jag behövde ju faktiskt inte dricka. "Okej, jag följer med" sa jag.

"Yey! gå och byt kläder!" sa hon glatt till mig.

Jag gick till garderoben och tog fram ett blått linne, en svart stickad kofta och en vadlång jeanskjol och gick sedan tillbaka till sällskapsrummet där Cloe väntade på mig.

"Åh, herregud. Förlåt, men du ser lite ut som min farmor." Konstaterade hon. "Vänta så ska jag leta rätt på något åt dig".

Jag följde med henne till sovsalen där hon började dra och slita ut allting ur hennes garderob.

Efter några minuter och mycket debatterande med sig själv om den där kjolen skulle se bra ut med den där toppen eller om den borde matchas med den där söta blusen osv så la hon fram en ganska enkel men stilren, röd klänning som var lågt skuren i ryggen och tillsammans med det hade hon lagt fram guldiga pumps och accessoarer.

"Är du säker på att det här kommer bli bra? Du tror inte att den är för kort, den går ju knappt över rumpan ju!" frågade jag skräckt.

"Äh, lugna dig, det finns kortare klänningar! Sätt dig nu så ska jag fixa ditt smink" svarade hon.

En halvtimme senare gick vi ut därifrån och jag såg så annorlunda ut så jag visste inte vad jag skulle säga.

who are you? (the fooo)Läs denna berättelse GRATIS!