Hoofdstuk Twaalf

89 7 0

Gwen's P.O.V

We lopen nog steeds in het bos. Jacie zegt de hele tijd: 'Marma Kuffel.' (Sorry is babytaal xD) Ik denk dat ze het woord knuffel heeft gekopieerd van Loki en ik, want we zeggen het nog al vaak. Morgen is Jacie jarig. Loki houd mijn nog vrije hand vast. 'We lopen nu al uren  waar gaan we heen?' Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. Ik heb echt geen idee waar we naartoe gaan. Het is zo groot hier. Af en toe een open plek. Maar als ik dan omhoog ga om te kijken zie ik niks anders dan bomen. Ik haal mijn schouders op. Jacie kijkt naar Loki en opend haar armpjes. 'Dapa.' Zegt ze. Loki's ogen worden groter. Ik geef Jacie aan Loki, die helemaal overdonderd is. 'Zei ze nou... Ik bedoel ze zei...-' Loki kan geen woorden vinden. Ik zag een traan over zijn wang rollen.  Ik veeg de traan weg met mijn duim. 'Niet huilen grote jongen. Je hebt alle recht om een vader genoemd te worden.' Zeg ik en ik geef Loki een kus op zijn wang. Hij lacht door zijn tranen. 'Kom.' Zeg ik en ik loop verder door het bos. Loki volgt me terwijl hij aan het praten is met Jacie. Ik lach in mezelf. Ik heb eigenlijk al heel lang geweten dat hij een goede vader zou zijn. Hij is misschien wel de god van onheil, maar hij heeft een hart, en een goede! Niemand heeft Loki ooit zien huilen, alleen ik. Maar deze tranen zijn anders. Dit zijn tranen van geluk. En zijn lach. Zo vol van onheil en toch schattig. Hij lacht veel. Ik hoor hem zachtjes grinniken naar Jacie. Ik draai me om en die dat Jacie zijn neus vast heeft. Ik lach om het gezicht. Loki geeft Jacie kleine kusjes op haar neusje. Jacie gilt van het lachen.

Ik voel een harde windvlaag langs me op gaan. 'Wat is er?' Vraag ik fluisterend. Het was alsof de wind tegen me praat, maar ik versta er niks van. De wind is weg voor een seconde, en verschijnt dan recht in mijn gezicht. Ik zag een hele grote vlek. In de vlek zie ik Loki en Steve. Het lijkt of ze oke zijn, maar al snel beginnen ze te vechten. Steve is sterker en slaat Loki's hoofd tegen de muur aan. Ik schreeuw maar er komt geen geluid uit mijn mond. Ik zie bloed uit Loki's mond komen. Ik moet huilen bij het zien hoe hij er aan toe is. Loki slaat Steve in zijn gezicht. Het is vreselijk om te zien maar ik kan niks doen. Het is alsof mijn voeten aan de grond zijn geplakt. Het lijkt erop dat Steve wint. Loki ligt op de grond en Steve schopt hem in zijn buik. Er komt meer bloed uit Loki's mond en zijn ogen sluiten. Steve stopt met schoppen en loopt weg. 'Raak mijn meisje nooit meer aan.' Zegt hij en het word zwart.

Ik open mijn ogen en zie Loki over me heen. 'Wat gebeurde er? Je viel ineens neer.' Zegt Loki. Ik zeg niks en geef hem een stevige knuffel. 'Je leeft nog! Ik zag een visioen en je ging dood!' Zeg ik. 'Shhh, ik ben hier en ik ben niet van plan om te sterven.' Zegt Loki, en hjj geeft me een kus op mijn hoofd. Ik glimlach. 'Belooft?' 'Beloofd.' Ik sta op en pak Jacie en we lopen verder.

****Twee uur later****

Ik zit op de bank met Loki naast me. Ik kijk naar het meer. Stil. Jacie zit op Loki's schoot. Ik pak het potje met het fruithapje uit mijn tas. Die hebben we net een paar minuten geleden gehaald. Ik pak het plastic lepeltje en roer een paar keer goed door. 'Weet je? Je moet altijd eerst goed ruiken aan het fruithapje, voordat je het geeft.' Grap ik. Ik ruik aan het lepeltje en geef het aan Loki. Hij ruikt er ook aan. In een fractie van een seconde, druk ik het lepeltje in zijn gezicht. Zijn hele gezicht zit onder het fruithapje. Ik schiet in de lach. Loki kijkt me boos aan. Ik schiet weer in de lach en het doet pijn in mijn buik. Loki maakt zijn gezicht schoon met een zakdoek. 'Vertrouw me nooit!' Zeg ik lachend. Loki geeft Jacie de rest van het fruithapje. Ik zie een glimlach op zijn gezicht. 'Denk je dat het grappig is?' Begint hij. Ik kijk verbaasd. 'Grappen uithalen met de God van Onheil?' Loki kijkt serieus, maar barst snel in het lachen uit. Ik geef een speelse stomp op zijn schouder. 'Je bent echt gek, maar op de goede manier.' Zeg ik tegen Loki. Als hij klaar is met het eten geven van Jacie, legt hij haar in zijn armen. Loki slaat een arm om mij heen en geeft kleine kusjes in mijn nek. Ik kijk naar het water en leun tegen Loki aan. 'Gwen?' 'Ja?' Loki glimlacht en geeft een kus op mijn hoofd. 'Weet je zeker dat je geen god bent? Je bent zo mooi.'

Ahh, bedankt voor het lezen!! Dit is geen einde! Er komt nog een hoofdstuk 13! Ik vind dit hoofdstuk best graplig op het einde. Lied voor dit hoofdstuk is Skinny Love van Birdy.

Stem/Volg/Reageer en tot het volgende hoofdstuk!

¬N

Cheated ~ Lovestory FanficLees dit verhaal GRATIS!