Kapitel 2 1D

239 6 2

*Eleanors pov*

Piiip,piiip,piiip, jag slog upp ögonen och tittade på min lilla vita väckarklocka som gav ifrån sig ett förfärligt ljud. Jag slängde en blick på den och såg vad klockan var. 10:22.

Jag drog trött benen över sängen och gick mot duschen. Jag tog av mig pyjamasen och gick in i duschen. Det varma vattnet strålades över kroppen och håret. Jag gnuggade in schampo i håret och efter det balsam. När jag var klar i duschen gick jag ut ur den och tog på mig kläder. Ett par vita jeans och en neon färgad tröja bara låg och väntade på mig. Jag gick till badrummet igen för att sminka mig och fixa håret. Jag sminkade mig lätt och fönade håret så att det blev lockigt. När jag tog upp mobilen stod det:

Hey, babe lust att ses idag?

Vid Big Ben kl 11?

Xx Louis

Jag stirrade chockat på mobilen, kommer han ihåg mig och vill träffa mig. jag skrev tillbaka:

Hej, visst vid Big ben

/Eleanor

Jag gick ut i köket och tog lite yoghurt och ett glas mjölk. När jag var klar la jag ner tallriken och glaset i diskhon. Jag gick till hallen och tog på mig mina Jeffrey Campbell och en jacka och gick ut. Jag gick mot Big ben, klockan var fem i elva. Efter 4 min kom jag fram till Big ben. Louis stod vid Big ben med en basker nerdragen över huvudet och hade på sig en blå jacka. Jag gick mot Louis och mina skor klickade när jag gick. Helt hopplöst när man vill smyga!

Jag smög fram och hoppade sedan fram och skrek:

-Buuu! Okej då jag var väl ganska barnslig... Louis hoppade upp 30 cm i luften och jag skrattade så att jag låg dubbelvikt.

- Jäklar vad jag blev rädd, sa Louis. du får sluta skrämmas El.

- Visst sa jag och log mitt busigaste leende. Vi började gå mot ett hus på andra sidan gatan. Louis öppnade vant dörren och gick in, jag var inte långt efter. Jag möttes av en stor hall med fönster ut mot gatan. Rummet var vitt med minipalmer i krukor. Det fanns krokar att hänga jackorna på. Louis började gå mot en dörr där det stod "One Direction" på. Jag stirrade chockat på dörren där Louis gick in.

Varför gick han in genom dörren? Han kan väl inte vara med i 1D? Jag öppnade dörren och gick in. Alla 5 killarna satt i en röd stor soffa. Louis ställde sig upp.

-Eleanor, det här är Niall, Zayn, Liam och Harry. Jag bara gapade. De var 1D!

Niall satt med en gitarr i famnen och spelade. Harry och Liam skojboxades och Zayn satt och ritade.

Vi satt och pratade en stund och killarna sjöng och sen spelade vi FIFA. Det var verkligen jämt *host* . Det står 10-3 till Harry. När vi hade kört länge sa jag:

- Oj vad klockan är mycket jag tror att jag måste gå hem.

Alla började gå mot dörren samtidigt som de tog på sig jackorna.

-Ska vi göra något imorgon? frågade Niall. Han och Louis kollade på mig.

-Visst, vilken tid och var?

-Kan jag smsa imorgon? frågade Louis.

- Okej, sa jag. Vi ses imorgon!

- Japp hejdå, svarade alla killarna.

Jag gick snabbt hem till min lägenhet och somnade.

---------------------------------------------

Där var kapitel 2!

Rösta och kommentera gärna!

Louis och EleanorLäs denna berättelse GRATIS!