Hoofdstuk 27

1.5K 43 3

VANUIT MONICA

'Het gaat niet goed tussen ons, monica' zegt Dioni terwijl hij zijn koffer inpakt. Ja, het is al het einde van de vakantie in Ibiza. 'Ik denk dat we niet verder kunnen gaan' zegt hij dan.

De tranen prikken in mijn ogen. 'Alleen omdat ik geen sex met je wil hebben?' Schreeuw ik. 'Dat is het niet, ik vind je niet meer leuk oke!' Schreeuwt hij terug.

Ik begin te huilen. 'Monica, zo bedoelde ik het niet' zegt hij. 'Ik wil je voorlopig niet meer zien!' Schreeuw ik en loop naar de bungalow waar alle meiden zitten.

VANUIT CASSIUS

'Zo jij hebt het flink verpest' zeg ik tegen Dioni. 'Hou je kop' snauwt hij terug. Vanavond is onze vlucht, ik ga het missen hier. Nicole en ik hebben al sex gehad. Het was fijn.

Me koffer is al ingepakt. 'Dus, we gaan weer terug naar Nederland' zegt Kaj. Jai loopt naar zijn koffer en trekt hem mee naar de bank. 'Gister moest ik afscheid nemen van Ashley' zegt hij.

'Wat hebben jullie gedaan' vraag ik. 'We hebben' zegt hij dan en er loopt een traan over zijn wang. Ze hebben sex gehad. Sam staat op en loopt naar Jai.

'Bro, je moet het tegen Larissa zeggen' zegt hij. 'Ze haat me' zegt Jai snikkend. Ik sta op en kijk naar mijn horloge. 17:30, we moeten over 4 uur vertrekken.

VANUIT NICOLE

De laatste 4 weken waren perfect maar ook verschrikkelijk. Sabrina ligt te huilen op de bank. Larissa is weg, Monica kwam net boos terug van Dioni.

Alleen Esme en ik zijn vrolijk. We hebben allemaal onze koffers gepakt. Ik pak mijn telefoon. Er staat "onbekend" op, ik neem op.

'Hallo, met nicole' . 'Heey, met Demi' hoor ik. 'Demi wie?'. 'Ik ben het nichtje van monica' zegt ze. 'Oowh, jij' zeg ik.

'Ik ben in Nederland en ik heb begrepen van Larissa dat jullie vandaag rond 00:00 thuis zijn' zegt ze. 'Ja, dat klopt'.

'Ik en Giovanni komen jullie halen' zegt ze. 'Oke, is goed Dankje wel' zeg ik. 'Doei, tot vanavond' zeg ik. 'Ciao'. Hoor ik en ik hang op. 'En dat was?' Vraagt Sabrina met haar uitgelopen mascara.

'Monica's nichtje'. 'Hoe oud is ze?' Vraagt Esme. Monica komt de kamer in lopen. 'Monica, je nichtje heeft net gebeld ze komt ons vanavond ophalen met de auto' zeg ik.

'Hoe oud is je nichtje?' Vraagt Esme nog een keer. 'Ze is 16' zegt Monica boos.

➰ 5 uur later ➰

We zitten in het vliegtuig. Niemand praat met elkaar. Ik zit naast Cassius daarnaast zit Sabrina. Voor ons zitten Esme, Kaj en Monica. Achter ons zitten Jai, Dioni en Sam.

We moeten nog een uur vliegen. Ik kijk naar Cassius, hij slaapt. Ik leg mijn hoofd rustig op zijn schouder en val in slaap.

➰ 1 uur later ➰

VANUIT DEMI

Ik wacht op buiten samen met Giovanni. 'Heeeeey' hoor ik als ik naar achter kijk. Het is Monica, ik ren naar haar toe en geef haar een knuffel. 'Omg, wat heb ik je lang niet gezien' zegt ze.

Ik loop naar Nicole en geef haar ook een knuffel. De rest ken ik niet, ik kijk iedereen aan en begroet iedereen vriendelijk. Uiteindelijk stopt mijn blik bij een jongen.

Hij heeft bruin haar en is even lang als mij. 'Dioni' zegt hij en geeft me een hand. 'Demi' zeg ik en schud zijn hand. 'Zullen we dan maar gaan' zegt gio.

'Ja, Lets go' zeg ik. Iedereen loopt achter ons aan. Ik kijk nog even om en kijk naar Dioni. Ik lach en hij lacht terug. Damn wat is hij knap.

B-brave Fool In LoveLees dit verhaal GRATIS!