Kapitel 9 - GUNS

102 5 2

Marlins perspektiv

DETTA HÄNDE FÖRRA KAPITLET ''Jag gick in i en hiss och tryckte på knappen där det stog "7". Jag väntade cirka 25 sekunder innan jag hörde ett pling. Jag gick ut från hissen och letade efter rum 204 och hitta det efter 4 minuter ... Tur att jag sa att maten är klar efter 15 minuter annars skulle jag typ vara försenad och det vill man ju inte !
Jag knacka på dörren då så öppnade ....''

Då öppnade ingen mindre än ''Austin Bieber'' han såg faktiskt helt okej ut.

''Hey Austin this is your order it is going to pay you 158 swedish money, do you want me to take your order into the room or do you want to take it by yourself?''

'' Hey! thank you I would love if you could take it into the room please, and by the way i'ts Justin not Austin''

''Oh my fault well can you move a little so I can take this thingy into the room '' sa jag och log mot honom.

''yeah sure'' sa han och flytta åt sidan 

Jag skulle precis gå fram innan jag hörde ett ljud och sedan ett skrik, och jag har hört det ljudet innan.. Jag kollade på Justin och hans ögon var stora som tomater. Ljudet upprepa sig flera gånger efter det och visste jag vad det var för ljud...skottlossning i hotellet.

''oh fuck! go in and lock the door'' sa jag medans jag jag själv sprang in i sviten. Han gjorde som jag sa och sedan så kom en man som jag inte kände igen ''PLEASE DON'T KILL ME!!'' skrek jag mot honom ''Hey calm down i'm not going to kill you am Justins bodyguard''... ''oh okey..well what are we going to do!!'' ''Go hide im going to go out and see what's going on'' sa han ''ok'' sa jag, jag vände mig om och såg Justin redan gömma sig bakom en soffa  '' Wait for me coward'' sa jag och småsprang till honom. ''hay im not a coward!!''sa han  ''Yeah if you say so'' sa jag, han gäspa och kolla åt sidan ''Bitch activaite''. Just då hörde jag ett skott och att dörren öppnades ''Hey justin I know that you are in here'' sa en man. Jag kollade åt sidan av soffan och såg att mannen gick mot köket, sviten var ganska stor så vardagsrummet var ganska långt ifrån köket. Jag kollade då sen på Justin och sa snabbt ''Do you have a gun in this living?'' frågade jag ''yeah I think in that box over there, why?'' Fråga han '' So I can shoot you in the head what do you think ?'' sa jag. Jag smög till lådan som var på andra sidan av rummet typ, jag öppnade lådan och såg pistolen. Det var en CZ 75D. Den pistolen är ganska bra men det är svårt att skjuta med den långt ifrån det är bara få som faktiskt kan använda den! Men jag ska inte 'Go all geek over you' nu back to reality jag tog upp pistolen och vände mig och där stog en man med en pistol riktad mot mig.

SÅÅÅÅ HEEJSAN PÅ ER !! IDAG FICK VI TRÄFFA THE FOOO I GÖTEBORG VI VÄXLADE NÅGRA ORD MED DEM OCH HADE RIKTIGT KUL !! ÄR DET NÅN AV ER 1.2K SOM TRÄFFA DEM OCKSÅ ?? HA EN BRA DAG PUSS PÅ ER :*

I didn't know... (Justin Bieber fanficton)Read this story for FREE!