"Oké, vertel me nu met wie je gevochten hebt, was het Zayn?" Vraag ik, bang voor zijn antwoord. Ik ga op zijn bed zitten en hij volgt me en gaat ook zitten.

"Nee, het was Zayn niet. Gewoon een paar random jongens." Antwoord hij. Oh, ik had verwacht dat het Zayn was en ik ben opgelucht dat dat niet zo is.

"Wacht, een paar? Hoeveel?"

"Drie.. of vier. Ik weet het niet." Lacht hij.

"Het is niet grappig, waarom vocht je?"

"Ik weet het niet.. ik was boos dat je weg was gegaan met Zayn en het leek toen een goed idee." Hij haalt zijn schouders op.

"Nou, het was geen goed idee, kijk hoe kapot je nu bent." Ik frons en hij houdt zijn hoofd schuin met een nadenkende blik op zijn gezicht. "Wat?"

"Niets.. kom hier." Zegt hij en hij houdt zijn armen open. Ik kruip naar hem toe en ga tussen zijn benen zitten, met mijn rug tegen zijn borst.

"Sorry hoe ik je behandelt heb.. nouja, behandel." Zegt hij stilletjes in mijn oor. Er loopt een rilling over mijn rug van zijn warme adem op mijn oor en zijn verontschuldiging.

"Het is oké, nouja niet oké. Maar ik geef je nog een kans." Vertel ik hem. Ik hoop dat ik hier geen spijt van ga krijgen. Ik denk niet dat ik nog meer problemen aankan.

"Dankjewel, ik weet dat ik het niet verdien. Maar ik ben egoïstisch genoeg om het aan te nemen." Zegt hij, met zijn mond tegen mijn haar en hij wikkelt zijn armen om me heen. Het voelt raar en zo fijn om zo met hem te zitten.

Als ik stil blijf draait hij me iets naar zich om zodat hij me aan kan kijken. "Wat is er?" Vraagt hij.

"Niets, ik ben bang dat je van gedachten gaat veranderen." Geef ik toe.

"Dat zal niet gebeuren, ik ben nooit van gedachten veranderd. Ik probeerde mijn gevoelens gewoon te verbergen. Ik weet dat je me niet vertrouwt maar ik ga daar mijn best voor doen. Ik zal je nooit meer pijn doen." Belooft hij en leunt zijn voorhoofd tegen de mijne.

"Alsjeblieft niet." Smeek ik. Het maakt me niet uit hoe wanhopig ik klink.

"Ik hou van je, Tessa." Zegt hij en mijn hart bonkt tegen mijn borstkas. De woorden klinken perfect uit zijn mond en ik wil alles doen om het nog eens te horen.

"Ik hou van je Harry." Dit is de eerste keer dat we het zo tegen elkaar zeggen, ik probeer niet in paniek te raken dat hij de woorden terug gaat nemen. Als hij dat doet, zou ik nooit vergeten hoe het klonk en hoe ik me nu voel.

"Zeg het nog eens." Fluistert hij en hij draait me om zodat ik hem aankijk. Zijn blik is kwetsbaar, meer dan ik had verwacht, en ik ga op mijn knieën tussen zijn benen zitten. Ik pak zijn gezicht in mijn handen en wrijf mijn duimen over zijn perfecte gezicht. Ik kan zien dat hij wil dat ik het zeg, opnieuw en opnieuw. Ik zal het zo vaak zeggen tot hij gelooft dat hij het waard is, waard om van gehouden te worden.

"Ik hou van je." Herhaal ik en plaats mijn lippen op de zijne. Zijn tong glijdt over de mijne, Harry zoenen voelt elke keer weer nieuw en anders, hij is als een drug waar ik geen genoeg van kan krijgen. Zijn handen drukken tegen mijn rug, onze voorkanten tegen elkaar. Mijn gedachten vertellen me om rustig aan te doen, hem langzaam te zoenen en te genieten van elke seconde dat we kalm zijn. Maar mijn lichaam vertelt me zijn haar te pakken en zijn shirt over zijn hoofd te trekken. Zijn lippen gaan over mijn kaak, naar mijn nek. Dat doet het 'm, ik kan mezelf niet meer onder controle houden. Dit is ons, alle boosheid en passie en nu liefde.

Ik kruen en hij kreunt tegen mijn nek aan, hij pakt mijn middel en draait ons om, zodat hij boven op is. "Ik.. heb.. je.. zo gemist." Zegt hij tussen het kussen en zuigen van mijn nek door. Ik kan mijn ogen niet open houden, het voelt te goed. Hij ritst mijn jasje open en kijkt me aan met hongerige ogen. Hij vraagt geen toestemming voor hij mijn topje over mijn hoofd trekt, hij hapt naar adem als ik mijn rug van het bed af leun zodat hij mijn bh open kan doen.

"Ik heb je lichaam gemist.. hoe je perfect in mijn hand past." Gromt hij en pakt mijn borst, ik kreun opnieuw en hij duwt zijn lichaam tegen de mijne. We ademen snel en ongecontroleerd en ik heb hem nog nooit zo erg gewild. Het lijkt alsof onze bekentenissen van onze gevoelends onze passie niet heeft verandert, daar ben ik blij mee. Zijn hand glijdt over mijn blote buik en naar beneden om mijn broek open te maken. Zijn vingers glijden in mijn onderbroek en hij fluistert, "Ik heb gemist hoe je altijd zo klaar voor me bent." Zijn woorden doen rare dingen met je. Ik beweeg mijn heupen weer, smekend voor contact.

"Wat wil je Tessa?" Fluistert hij, zwaar ademend tegen mijn nek.

"Jou." Antwoord ik voor mijn gedachten bij kunnen houden wat ik net zei. Ik weet dat het waar is, ik wil Harry. Zijn vingers glijden naar binnen en mijn hoofd valt terug op het kussen terwijl hij zijn vinger beweegt.

"Ik hou ervan om je te bekijken, hoe goed ik je laat voelen." Zegt hij en kreun als antwoord. Mijn handen pakken zijn shirt vast. Hij heeft te veel kleding aan, maar ik kan geen normale zin vormen. Hoe gaan we van 'ik haat je' naar 'ik hou van je' naar dit? Het antwoord maakt me niet uit, alles wat me nu uitmaakt is hoe hij me laat voelen, hoe hij me altijd laat voelen. Hij haalt zijn hand uit mijn broek en ik jammer door het verlies van contact en hij glilmlacht. Zijn handen doen mijn broek en onderbroek uit en ik gebaar naar hem.

"Kleed je uit." Zeg ik en hij grinnikt.

"Ja mevrouw." Grijnst hij en hij trekt zijn shirt over zijn hoofd. Ik kijk naar zijn tattoos en ik hou ervan hoe ze staan op zijn huid.

Voor één van ons dit moment kan verpesten pak ik zijn haar en duw zijn lippen weer op de mijne. Ik zoen hem voor ik mijn lippen naar zijn nek breng, in mijn weinige ervaringen met Harry heb ik geleerd dat het plekje net boven zijn sleutelbeen hem gek maakt. Ik plaats er warme kusjes en voel zijn lichaam aanspannen terwijl ik mijn heupen tegen hem aan beweeg. We zweten allebei al, ondanks het feit dat we allebei, op Harry's onderbroek na, bloot zijn. Als één kleine beweging gemaakt wordt, gaat dit naar een heel ander level. Een level die ik nog nooit bereikt heb. Harry's harde spieren die zich bewegen onder zijn armen terwijl hij zich langzaam tegen me aan beweegt, kreunend, is te veel voor me om te kunnen weerstaan.

"Harry.." Kreun ik als hij weer tegen me aan wrijft.

"Ja babe?" Hij stopt met bewegen, ik breng mijn hielen naar zijn bovenbeen zodat hij wel moet bewegen. Zijn ogen sluiten weer. "Fuck." Kreunt hij.

"Ik wil.." Zeg ik.

"Wat wil je?" Zijn adem is warm tegen mijn klamme huid.

"Ik wil.. je weet wel.." Zeg ik, ondanks onze intieme positie schaam ik me een beetje.

"Oh." Zegt hij. Hij stopt met bewegen en staart me aan. Hij lijkt een discussie te voeren met zichzelf. "Ik.. ik weet niet of dat zo'n goed idee is.."

Wat? "Waarom?" Ik duw hem van me af. Daar gaan we weer, alweer.

"Nee.. nee. Baby. Ik bedoel, niet vanavond." Hij wikkelt zijn armen om me heen als hij me naast zich neerlegt. Ik kan hem niet uitkijken.

"Luister, kijk naar me." Zegt hij en tilt mijn kin op. "Ik wil het, fuck, ik wil het. Meer dan wat dan ook, geloof me. Maar ik denk.. na alles vandaag.. en ik wil dat je klaar bent. Ik bedoel, helemaal klaar. Want als we het doen, is het gedaan en kan je het niet terugnemen." Ik kijk naar hem.

Ik weet dat hij gelijk heeft, ik weet dat ik erover na moet denken, maar ik denk dat mijn antwoord morgen wel anders zou zijn. Ik moet erover nadenken wanneer ik niet zo onder de invloed ben van zijn lichaam bovenop me.

"Wees niet boos op me, alsjeblieft, denk er gewoon even over na en als je zeker weet dat je het wilt, neuk ik je met plezier. Over en over, waar en wanneer je.."

"Oké! Oké!" Ik leg mijn hand over zijn mond om hem stil te laten zijn. Hij lacht en haalt zijn schouders op alsof hij zegt 'just saying'.

Als ik mijn hand van zijn mond haal bijt hij plagerig in mijn handpalm en trekt me naar hem toe. "Ik denk dat ik wat kleding aan moet doen zodat je niet zo verleid wordt." Plaagt hij en ik bloos.

Ik weet niet wat me meer verrast, dat ik net voorstelde sex te hebben, of dat hij genoeg respect voor me heeft om het te laten wachten.

"Maar eerst, ga ik je goed laten voelen." Mompelt hij en hij legt me in één snelle beweging terug op mijn rug. Zijn hoofd verdwijnt tussen mijn benen en na een paar minuten trillen mijn benen en houd ik mijn hand van mijn mond om zijn naam niet hardop te schreeuwen.


After (Nederlands/Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!