Hoofdstuk 1

1.2K 19 2
                                    

‘Harry? Kom je? We gaan een nieuw seksslaafje uitzoeken.’ Mijn moeder staat in de deuropening, druk iets in te typen op haar iPhone. Ik zucht. Mijn ouders zijn altijd bezig met hun werk, ze hebben nog nooit tijd gehad voor mij. Nog nooit. De meeste twaalfjarige kinderen gaan op vakantie met hun ouders, of desnoods naar een pretpark, maar ik niet. Ik kreeg een ‘seks buddy’ voor mijn verjaardag en dat was het. Meer niet. Ik weet niet hoe het voelt om op vakantie te gaan, om lol te beleven in een ander land, en om plezier te maken met je ouders. Ik weet ook niet hoe het voelt om liefde te krijgen en te voelen. Want dat is iets wat ik absoluut niet krijg van mijn ouders. Ik krijg alles wat ik wil, ik hoef maar één woordje te zeggen, en ik krijg het al. Maar liefde krijg ik helemaal niet.

‘Ma-ham. Daar heb ik nu geen tijd voor,’ antwoord ik en ga verder met het computerspelletje waar ik mee bezig was. Mijn moeder kijkt op van haar iPhone en ik zie aan haar blik dat ze boos is. ‘Het moet wel vandaag. Nu, zelfs. Morgen zijn je vader en ik weg, voor twee weken.’

Mijn ouders zijn altijd weg op mijn verjaardag. Altijd. Ik hoor ’s ochtends nooit een ‘gefeliciteerd lieverd’. Nooit staat er taart voor me klaar. Nooit krijg ik kaarten. Nooit.

Ik zucht weer en sta op. Snel druk ik mijn computerspel op ‘pauze’, omdat we altijd snel weg zijn bij de handelaar. Ik doe het licht uit en volg mijn moeder naar de limousine.

Not My SexBuddyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu