20. Bölüm

1.1K 70 14
                                    

Tam ağzımı açıp bağıracakken eli ile ağzımı kapattı. "Lütfen Melisa beni iki dakikalığına dinle, lütfen" dedi.Sesinden Junkook olduğunu anlamıştım. "Junkook" dedim fısıldayarak.Kapuşonu ve maskeyi çıkardı. Burnunun ucu ve gözleri kızarmıştı bu haline dayanamadım çünkü dokunsan ağlayacakmış gibiydi. "Seni dinliyorum "dedim. "Çok teşekkür ederim" dedi ve benden uzaklaşıp konuşmaya başladı. "Bak Melisa evet o gün yaptığım çok ama çok yanlıştı ama sahroştum kendimde değildim" yutkundu "şu an senden benimle tekrar çıkmanı beklemiyorum ve bunu istemiyoruda çünkü senin Suga ile gerçekten mutlu olduğunu ona nasıl baktığını gördüm. O seni mutlu edebiliyor. Şu an seinle konuşma nedenim ise seninle arkadaş kalmak istemem" dedi. Junkook' a karşı olan bütün nefretim bir anda yok olmuştu.


"O zaman arkadaşız" dedim ve gülümsedim o da gülümsedi ve elini cebine atıp bir yüzük kutusu çıkardı. Kutuyu açtı ve şok olan suratımı görünce "Ah Melisa korkma bu bir evlenme teklifi değil" dedi bende güldüm "Ne için peki bu?" dedim yüzük gerçekten pahalı gibiydi ve güzeldi. "Doğum günün kutlu olsun" dedi ve yüzüğü parmağıma taktı. "Bu gerçekten değerli bir şeye benziyor, bunu kabul edemem" dediğimde. "Lütfen, kabul et" dedi onu kıramadım ve kabul ettim. "Çok teşekkür ederim kanka" dedim o da güldü ve ben ona "Hep beraber sinemaya giricez gelmek ister misin?" diye sorduğumda kabul etmedi ve daha sonra vedalaşıp gittik.


Sinemaya gittim ve yerimi aldım filmin başlamasına 5 dakika kalmıştı. Suga elimi tuttu ve yüzüğü fark etti. Önce yüzüğü inceledi ve daha sonra "Bu tek taşı kendine mi aldın sevgilim ben sana daha güzelini alırdım zaten" dedi gülümsemeye çalıştım. "Eminim alırsın sevgilim ama bunu ben almadım" dediğimde "Aile yadigarı falan mı" dedi. "Hayır bir arkadaşım almış" dediğimde "Bu daha demin yoktu Melisa, ne bu?" dedi. Sesini yükselttiği için korkmuştum ve diğer üyeler dikkatini bize vermişlerdi. "Suga neden bağırıyorsun? dedim ya arkadaşım almış daha demin lavaboya giderken karşılaştım o zaman verdi" dediğimde tek kaşını kaldırdı ve "Kimmiş o arkadaşı tanıyor muyum?" diye sordu ve devam etti "Çünkü resmen bu bir evlilik yüzüğü" bir dakika bana bunu nasıl derdi, onu aldattığımı nasıl düşünürdü. "S-sen bana güvenmiyor musun" dedim sesim titremişti çünkü gözlerim dolmuştu."Evet sonuçta parmağında evlilik yüzüğü var!" diye bağrdı ve bieğimden tutup sıkarak "Kim aldı bunu?" dedi "Yeter ya! bana güvenmiyorsun demek ne sandın ki seni aldatıp Junkook ile evleneceğimi falan mı!" diye bağırım ama daha sonra aklıma Junkook dediğim geldi. "Junkook mu?" diye sordu Suga cevap veremeyine "Junkook mu aldı sana bunu"?" diye bağırdı. Göz yaşlarımı daha fazla tutamadım ve ağlamaya başladım hemen yerimden kalktım ve koşarak alış veriş merkezini terk ettim.Arkamdan "Melisa!" Diye bağıran sesler duyabilmiştim sadece.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

NASIL BULDUNUZ?

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin