Part 3

82 11 1

Tudtam, éreztem, hogy ez előbb utóbb be fog következni. Mikor már nem volt min aggódni, mikor minden rendeződni látszott Louis megijedt. Hagynom kell neki időt, hogy ezt átgondolja. Nem kényszeríthetem egy olyan kapcsolatba amiben nem biztos 100%-osan, mégha én ebbe bele is halok. Borzasztóan fáj. Szeretem. Bár ezt még nem mondtam neki, nem akartam ezzel a szóval teljesen magamhoz láncolni, ezzel is kényszeríteni rá, hogy velem maradjon. És milyen jól tettem... gyanum beigazolódni látszik, őt kétségek gyötrik, meg kell küzdenie a saját démonjaival.
Nem vethetem ezt a szemére, most nem megértőnek kell lennem. Egy évvel ezelőtt még álmában sem gondolta, hogy egy férfihoz fog vonzódni. A pillanatnyi megingását abszolút megértem és reménykedem, hogy tényleg cs
ak átmeneti ez a megingás. Nem tudhatom a mérleg nyelve merre fog billeni. Nekem fog kedvezni vajon?? Úgy érzem bárhogy is lesz most életem legnagyobb és legnehezebb leckéjét fogom kapni a következő időkben. Talán kétségben lenni még rosszabb, mint a rosszhírrel szembesülni. Utána már csak el kell fogadni és beletörődni...
Jesszus miket beszélek tuti nem élem túl, ha Louis-t elveszítem úgy, hogy közben itt van mellettem napi 24 órát. Mellettem lévő szobában alszik és együtt érzelgős számokat énekelünk a színpadon.
De nem Harry ne szaladjunk így előre, apró lépések.... mély levegő és egyelőre ezt a napot éld túl. Ráérsz a holnapon gondolkozni.
Akkor sem értem. Eddig minden olyan szuperül alakult, bár harcolnunk kellett kettőnkért. Szemben álltunk az egész managmanttel, már aki tudott róla, vagy csak sejtett valamit, bár nem mi nyerünk, de a dolgok rendeződni látszanak, vagy inkább elcsitulnak. És így hogy nincs kivel harcolnunk és nincs kivel szemben védenünk kettőnket megingott a kapcsolatunk. Elült a vihar és Louis-nak volt ideje rajtunk gondolkozni. Eszébe jutott, hogy miért is harcol? Megéri ez neki? Biztos rájött, hogy én nem érek annyit, hogy ennek a sok szarnak kitegye magát.
Ez a bizonytalanság ez a mérhetetlen fájdalom. Nem bírom.... egyedül kell lennem.

A fiúk éppen pizzát rendelnek. Szólok nekik, hogy én egy dupla sajtosat szeretnék. Bár nem tudom legy-e egyáltalán egy falat is a torkomon.
Azt mondják meg akarnak viccelni valakit, nem igazán értem, de nem is nagyon érdekel. El kelltűnnöm innen.
Louis-ra nézek, a poharát bámulja az asztalon, úgy tűnik ő sincs jelen lélekben. Ez vajon jót jelent? Nem vagyok benne biztos...

Félreértés rulz 1.0Read this story for FREE!