💜AŞKMAF/7💜

32.5K 1.4K 295
                                    

Bu bölümü uzun bir kesit olarak düşünün. 4300 kelimelik kesitte Wattpad dünyasında bir ilk gibime geliyor. İşte bu bölümün devamı gelecek ama uzun süre sonra. Balık tutmaya gittik ve benim yüzüm vücudum çok pis yandı güneşten dolayı. Kendimi kenara çekeceğim biraz. Bölüm atamam diye sabah kalktım yazdım bu bölümü. Beğenirsiniz inşallah.

İyi okumalar ve 

Şu spoi midir her ne haltsa işte önceki bölümleri okuyup ilk bölümlere ne olduğunu söylüyorsunuz ya yapmayın. Sürekli sizin yaptığınız yorumları silmekle uğraşamam. 

Ve birde şu başka kitapların tanıtımını yapanlar ilk önce benden bir izin alsınlar. Kendi kitabı gibi geliyor herkese şu şu yazarın şu şu kitabını okumanızı tavsiye ederim falan diye bir sürü yazıyor. Ben kitabımda böyle şeylere izin vermiyorum. Bu kitabı yazmaya başladığımda ne başkasına kitabımın okuyucusu artsın diye bir şey dedim ne de gidip başka bir kitaba kitabımı okur musunuz? diye yorum yaptım. Herkes kendi emeğinin karşılığını görüyor. Kitabın elbette birisi tarafından keşfedilecek ve okunacak. Ha yani çok sayısının artmasını istiyorsan bunu izin almadan başkasının kitabına yorum yaparak yapamazsın. İlk önce yazarından izin alacaksın. O izin verdiyse yazacaksın bu kadar. Hiç kimseyle uğraşacak değilim. İstersen kitabın dünyanın en çok okunan kitabı olsun ben izin vermezsem sen o ' benim kitabımı okur musunuz? yorumunu yapamazsın. İsim filan vermiyorum direk yapanlar üzerine alınsın. 

Tekrardan iyi okumalar.

Gözlerimi başımda ki ağrı ile beraber açarken yüzüme vuran güneş ışığına küfür etmekten hiç çekinmedim. Gözümün önüne gelen saçlarımı geri atmak için kafamı oynatırken çok rahat bir yerde olduğumu fark ettim. En son biz aşağıda tabu oynuyorduk kanepede mi uyuya kaldım ki acaba?

Ulan madem bizim kanepe bu kadar rahattı ben niye hep yatağımda yatıyorum. Bundan sonra kanepede yatacağım. Gözlerimi bu sefer tamamıyla aralarken karşımda odamın penceresini görünce bir an ' noluyoz amk' dedim içimden. Ben ne ara odama geldim?

Kesin Rüzgar getirmiştir kıyamamıştır bana orada. Bir dakika ya benim üzerimde ki baskı ne?  Gözlerimi yavaş yavaş aşağı indirirken çıplak bir bedenin üzerinde yattığımı fark edince gözlerim kocaman oldu. Tam çığlığı basacakken ağzıma konulan el ile çığlığım boşa gitti.

Ne oluyor diye kafamı kaldırıp baktığımda Rüzgar olduğunu fark etmem ile içim öyle bir rahatladı ki anlatamam. Bir an dedim her halde benim namus falan gitti. Rüzgar da beni lime lime edecek ama meğersem Rüzgar'mış. 

'' Sakin ol bence babanın uyanmasını istemeyiz '' dediğinde kafamı aşağı yukarı salladım. O neden buradaydı ki? Eve gitmek yerine burada mı kalmıştı. Benimle beraber. Gayet iyi yapmış aşkım benim ama babamların onun burada kaldığından haberi yok mu? Uyanmasını istemediğine göre yok.

Rüzgar niye yarı çıplak peki. Ve ben neden hiç bir şey hatırlamıyorum. Rüzgar elini ağzımdan çekerken hala onun üzerinde yattığımı fark edince panikle ve utançla hızla hareket ederek yanına geçtim ve yatakta bağdaş kurup oturdum. Rüzgar'da sırtını dikleştirip başlığa yaslarken işaret parmağımla onun üzerini gösterdim ve

'' Sen niye böylesin? Ve ben neden bir şey hatırlamıyorum ve eyvah aşağısı dağınık kaldı dimi? Annem öldürecek beni '' dedim hatırladığım son sahne ile ve yataktan çıkmaya çalıştım ama gel gör ki ayağım çarşafa dolandı ve ben ellerimin üzerine yere düştüm.

Alnımı yere dayarken Rüzgar'ın kahkahası odada doldu. Onun kahkahası ile bende hafif sırıtırken  sırt üstü yere uzandım ve ellerimi önüme uzatarak sırtımı dikleştirdim. Yerde oturmaya devam ederken Rüzgar kendini durdurdu ve 

İLK AŞK - TELEFON SAPIĞIM (2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin