38. Bölüm

324 34 27
                                    

Medyadaki harika şarkı ile okuyun :)

6 Mart 2026
Mount Justice
10.43

"Eliot, bunu takıma açıklamamız gerek. Justice League bize inanmıyor olsa da en azından Young Justice olarak biz savaşa hazırlanmalıyız." Eliot, liderlerini onayladı. Büyükler, her zamanki gibi en iyisini onların bildiklerini düşündükleri için gençleri yarı yolda bırakıyorlardı. Hayal kırıklığına alışmıştı artık.

"Eğer Zee ya da Dick, herhangi biri yaşıyor olsaydı her şey daha farklı olurdu. Artemis zor bir karakter. Barbara ve Cassie aynı zorluktalar. Açıkçası kimseyi ikna edebileceğimizi sanmıyorum." dedi büyücü ve Wade'in takımın diğer üyelerini odaya toplamasını beklediler.

Lian ve Damian, antremandan yeni çıkmışlardı. Bart ve Colleen'se lunaparktan sonra Garrick evine dönmüştü. Gelmeleri çok da uzun sürmedi.

Lena, kafasında havluyla içeri girdiğinde ilk gelen olmuştu. Diğerlerini beklerken telefonundaki mesajlara cevap verdi. Bir sürü kişi neden okulda olmadıklarını soruyorlardı.

"İnsanlar nasıl aynı anda hem süper kahraman olmamızı hem de okula gitmemizi bekliyorlar anlamıyorum!" diye isyan etti sonunda. Eliot, arkadaşının yere düşmek üzere olan havlusunu büyüyle yakalayıp "Ufak bir pürüz, kahraman olduğunu bilmiyorlar." dedi.

Lena sırıttı. "Beni her konuyu bilen manyak çalışkan kız sanıyorlar. Halbuki sizin müfredatınız benim yaşadığım yılda ilkokul çocuklarına öğretiliyor."

Amelie, haklı bulduğu bu isyana katıldı. "Biz savaşçıyız, sizin müfredatınızı hiç öğrenmiyoruz. Mutluyum." Lena ve Eliot'ın kıskançla ona baktıklarını gördü.

"Eğitimimden şüphe edeniz varsa antreman odasına beklerim." dediğinde Lena ve Eliot başka taraflara bakmaya başladılar. İkisi de Amelie'ye meydan okuyacak kadar deli değillerdi.

Koşucular aynı anda içeri girdiklerinde anında buzdolabına yöneldiler.

"Sizi de görmek güzel Bart ve Colleen." dedi Lena gülerek. Koşucular aynı anda kıza baktılar. "Daha dün gece görüştük bir de merhaba mı deseydik?"

Lian ve Damian, kılıç savaşlarını sürdürürken içeri girdiklerinde Amelie onlara bağırmaya başladı.

"Bu konuda ne demiştim size!" dediğinde Lian savaşı bıraktı. "Özür dilerim Amelie. Ama şey, hepsi Damian'ın suçu!"

Damian, arkadaşına şaşkınlık içinde baktı. Kılıcını yere fırlattı. "Bana gelip kendisi yalvardı!" Sesini inceltip Lian'ı taklit etmeye başladı. "Damian lütfen kılıç savaşı yapalım çok sıkıldım."

İkisinin kavgası sürerken içeri Cody girdi. Oturacağı sandalyeye yürüyeceği süre boyunca Eliot'la tehlikeli göz temasını sürdürdü. Chloe de içeriye girdiğinde Wade kapıyı kapattı.

"Gençler, sizinle çok önemli bir şey paylaşacağım."

Herkes dikkat kesildiğinde Amelie, yavaşça masaya doğru eğildi.

"Yeni bir görevimiz var."

Ekip, ayrıntıları bekliyordu. Amelie, Cody'i yanına çağırdı ve genç adamdan yaşadığı şeyleri anlatmasını istedi. Bu sırada kendisi de konuşacağı şeyleri kafasında tasarlıyordu.

"Kısacası 20 gün içinde Dünya'nın sonu gelebilir ve günün kahramanı olabilecek sadece biz varız. Young Justice, yeni görevimiz Dünya'yı kurtarmak."

Bart, aklına gelen fikirle hızlıca konuşmaya başladı. "Mad Runner, bizim okulda olduğumuz zamanda bütün hazırlıklarını tamamlamış olmalı. Koşacak olan 2 kişi ben ve Mad Runner'ız."

Young Justice 1: Time Upside DownWhere stories live. Discover now