Capitolul 9

35 3 0
                                    

Rose's POV

Poate ca Emma are dreptate. Daca Harry isi doreste doar sa mi-o traga si dupa o sa ma paraseasca. Trebuie sa vorbesc foarte serios cu el. O sa il sun ca sa ne intalnim.

-Buna, Harry!

-Rose, buna!

-Harry vreau sa ne intalnim. Vreau sa vorbim ceva , foarte serios.

-Ok, unde sa ne intalnim.

-La cafeneaua de langa scoala.

-Ok.

M-am imbracat si am plecat la accea cafenea. Harry era deja acolo, l-am vazut cum am intrat. Era la o masa destul de retrasa.

-Harry, vreau sa trec la subiect, fara ocolisuri.

-Rose, te ascult.

-Nu vreau sa ne mai vedem, adica daca o sa ne intalnim pe la scoala sa ma ocolesti, chiar nu vreau sa am de-aface cu tine.

-Stiam eu ca Emma o sa iti bage ceva in cap. De ce se baga ea mereu?

-Asta este decizia mea, Emma nu are nici-o vina. Eu am ales, pentru ca asta este viata mea , nu a Emmei.

-Bine, Rose, dar daca o sa ai vreodata nevoie de mine sa te faci ca nu ma cunosti. Stii si tu ca o sa ai nevoie de iarba si nimeni nu o sa iti ofere putina iarba ca sa te simti mai bine, dar eu o sa fiu acolo cu drogul tau preferat.

-Harry, inceteaza, eu chiar vreau sa renunt la aceste afaceri ilegale .

-Trebuie sa iti dau partea ta de bani, de la furtul pe care l-am avut impreuna.

-Nu, Harry, pastreaza-i tu.

-Dar, Rose...

Am iesit din cafenea si m-am urcat in masina mea , chiar nu vreau sa mai aud de acest Styles.

Harry's POV

Rose chiar nu intelege nimic. Ea nu stie ca eu vreau sa o protejez, ea si sora ei sunt in mare pericol. Ele chiar nu stiu ca tatal lor si tatal meu au fost asociati si faceau aceste afaceri ilegale impreuna. Parintii nostri au fost omorati in acelasi an, in aceiasi luna, la aceeasi ora , in acelasi fel. Masina lor a explodat si s-a spus ca este un accident, dar nu este adevarat. Si dupa aceea mai este si sora mea , Megan care a disparut cand eu aveam 14 ani si ea 18. Stiu doar ca era o fata cu un par lung si negru si niste ochi albastri. Era o fata foarte energica si vroia sa afle ce s-a intamplat cu tatal nostru, dar ea a plecat si nu a mai aparut. Si mai este si mama care este plecata in America si munceste ca sa imi trimita mie bani ca sa merg la facultate . Emma nu stie ca mama mea si mama ei au fost colege la baruri de noapte unde dansau si le faceau pe plac barbatilor numai ca sa faca un ban. Vreau sa gasesc persoana care mi-a ucis tatal si o sa il fac sa plateasca scump pentru ce a facut. As  vrea sa ma intalnesc si cu sora mea. Ea acum are in jur de 23 de ani, sunt sigur ca este la fel de frumoasa si cred ca isi doreste la fel de mult ca si mine sa gaseasca aceea persoana care l-a ucis pe tatal nostru. Gandurile mele au fost intrerupte cand o fata blonda cu un decolteu destul de mare s-a bagat in seama cu mine.

-Buna, frumuselule, vrei sa ne distram si noi putin.

De obicei as accepta aceste propuneri, dar acum in capul meu este Rose asa ca o s-o refuz pe aceasta fata.

-Nu, multumesc.

-Esti un fraier cretule, nu stii ce pierzi.

-Ba cred ca stiu, esti o alta tarfa care vrea sa si-o traga cu mine.

M-am ridicat de pe scaunul pe care stateam si am iesit din cafeneaua aceia. M-am urcat in masina mea neagra si am calcat acceleratia cat de tare am putut.

DangerousUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum