Aşkı Beklemeden

337 4 0
                                    

Belki de ilk kez hissediyordu bu duyguları . İlk kez birisi için dışarıdan duyulacak kadar atıyodu kalbi. Hissettikleri içine sığmayıp sağa sola ilk kez taşıyordu belkide . Kız sevdi , ilk kez bu kadar yürekten sevdi . Bu kadar istekli duygularla sevdi . Onun elleri kadar sıcak ve yumuşaklık görmemişti .O dokundukça içinde bir şeylerin vücuduna hızla yayıldığını hissetti . Çünkü hep hayallerde yaşayan , hayalperestlikten bir türlü kurtulamayan   kıza  tek hayat veren , hayatı renklendiren toz pembeleştiren kişiyle tanışma fırsatı olmuştu adamın . Aşktan mı sevgiden  mi bilinmez ama aralarındaki yakınlık bir şekilde etkiledi iki genci .  Yağmur etkilendi . Bulut'tan fazlasıyla etkilendi . Bulut  baktı . Öylece bakakaldı Yağmur'a . Her şey Yağmur ile başladı . Yağmur'un hayatında yaptığı değişiklik Bulut'u görmesine sebep oldu .

  İstiyormuydum istemiyordum bende bilmiyordum . Ama bir şekilde daha iyi olacaksın diyordu babam. Orada daha rahat olacaksın . Böylelikle geldim bu  lanet yere . Lanet yer dediğime bakmayın  aslında bende bu lanet yerdenim . Fakat nedendir bilinmez ama geldiğim yeri yani bıraktığım şehri hep özlemişimdir. Bu saçma yere geldikten sonra   oraya pek gitme fırsatımda olamadı . Ha birde gittiğim yerlere uçuk kaçık hayallerimle gelirim . Dalga geçilse bile severim hayallerimi . Hayallerim benimdir zaten . Öyle pek gezen tiplerden de değilim ama geldim işte bir sekilde buraya . Belki değişecek hayatım belki de hep böyle monoton yaşayacağım . Kim bilebilir ki ? 

 Sabahın ilk ışıklarıyla uyanıverdim . Kıyafetlerim zaten yıkanmış ütülü ve dolabımda asılı duruyordu .Onları kaptığım gibi bir çırpıda giydim . Sonra Aras'ın kıyafetlerini hazırladım ve uyanınca oda giyindi . Bugün lanet olası okul günüydü . Okul benim için hayallerimi gerçekleştirmeden önce gitmem gereken bir tür tımarhane olarak bilinir. Böyle dediğime aldırış etmeyin aslında içinde iyi deli hastalarıda bulunmakta . Ben iyileriyle takılan kısmındayım . Sakin delilerden yani .O sabah öğrendiğimde çok şaşırdım .  Servis uzun bir süre kaldığımız ıssız adaya uğramayacakmış . Issız ada diye tabir ettiğim yerde yeni yerleşip yaşayacağım küçük bir köy . O günü daha önce muhabbetim olmayan bir genç ile gidecekmişiz . Aras zaten hevesliydi . Fakat ben içimde hiçbir şey yoktu. Kahvaltımı bile bu boktan sıkıntıdan edemeyerek aldırış etmediğim halde kapıya gelen arabaya bindim . Hemen hemen 18 yaşlarında sakin kendi halinde bir tip . Sıkıcı olacağı belliydi zaten. Hee yandaki konuşuyor . 

- Ben Atıl senin adın ne ? 

- Aras . 

-Yağmur .

Tanıştık böylece ama şu tipik salağın ismini hala öğrenemedik .  Ne dedi  Ne dedi Bulut' muymuş .

 - Uzun bir süre sizinle gelecekmişiz .

- Öyle. 

- Nasıl yaşıyosun burda . 

- Gördüğün gibi .

- Kaçıncı sınıfsın . 

-12 sen . 

-11 . 

-Bendee 10 .

- 9. 

Vayy resmen sınıf sırasına sokmuşlar yedik mi simdi ayvayı . Bu tipikk gidince ne yapıcaz bakalım. 

-Servis nerde ? 

- Karşı köy . 

- Uzak değil sanırım .

-Evet değil ama yürüyerek gidilmez . 

-Hadi ya zaten yürüyerek gidiliyor diye bindik sizin arabaya !.

- Hahahahhah . 

- Komikmiydim cidden.! .

- Şakayı seviyorsun belli .

-Kes şunu Bulut . 

- Kes şunu yaaaaaaaaaaaaa  .

- Taklidi mi yapma en sinir olduğum şey. 

- Demek ki bundan sonra bir kızı nasıl sinir edeceğimi buldum .

-Kimi  edersen et , kiminle uğraşırsan  uğraş bana bulaşma pislik . 

- Bende memnun oldum bayan gıcık . 

Belkide hayatının değişeceğinin yeni hislere kapılıp gideceğinin farkına varamamıştı Yağmur. 

Umutsuzca etrafa yağmurlar yağdırmakla kaldı . İçindeki babasına olan öfkesini atmak için. 

Aşkı  BeklemedenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin