♒30.BİAİD♒

2.7K 480 377
                                    

Medyaya Jungkook fanları çok ama çok yavaş baksın! Sksjsj

Sınırımız 240. Artık sınır geçildiğinde yb geliyore.

İyi okumalar...

-Eren?

Başımı kaldırıp kapının dibinde bana kaşlarını çatarak bakan Taehyung'a döndüm. Gözleri önce elimdeki resimlere, ardından da bana baktı.

-senin burada ne işin var?

Neden kendimi suçlu bir çocuk gibi hissediyordum?

-şey, b.ben...

-yah!şunu yapmaya bir son ver Jimin!

Koridordan duyduğumuz sesle Taehyung bir bana bir koridora baktı. Ardından hızla kapıyı kapadı ve elimdeki resimleri alarak yatağın altına itti. Ben şaşkınca ona bakarken o beni elimden tutarak ayağa kaldırdı ve benimle birlikte hızla banyodan içeri girdi. Aynı anda odanın kapısı da açılmıştı. Beni çekiştirerek duşakabinden içeri soktu ve küvetin içine girdi. Ardından hiç ummadığım bir şey yaparak beni de küvetin içine çekti. Sendeleyerek üzerine düştüğümde yüzüm boynunun girintisine çarpmıştı.

Allahım bir dakikada nasıl bu pozisyona geldik?!

Taehyung uzanarak duşakabini kapadığında korkudan dolayı nefes nefeseydim. Başımı kaldırdığımda gözlerini kapıdan çekerek bana baktı.

Neden mesafe bu kadar az?!

-Hobie hyung, ben banyoya giriyorum.

Banyo'nun kapısı açıldığında başımı boynunun girintisine sakladım ve elimin altındaki tişörtünü parmaklarımın arasına alarak sımsıkı kavradım.

Yakalanmak istemiyordum. Yakalanırsam Jhope bir daha yüzüme bile bakmazdı.

Jimin ıslık çalarak içeri girdiğinde ışığı açmıştı. Ardından duyduğum hışırtı sesi umarım giysisini çıkarma sesi değildir.

AMA GİYSİSİNİ ÇIKARIYORDU! GİYSİLERLE BANYO YAPACAK HALİ YOK YA!

Başımı kaldırıp Taehyung'a baktığımda elinin birini başımın arkasına koydu ve başımı tekrar boynuna bastırdı. İyi, en azından o görüntüye marus kalmayacaktım.

Jimin'in elleri duşakabinin kapağını tuttuğunda bir anda ışıklar gitmişti. Şaşkınlıkla başımı kaldırdım ve karanlıkta parlayan kahverengi gözlere baktım. O da en az benim kadar şaşkındı.

-hyung! Bu bir şakaysa hiç komik değil!

Jimin duşakabinden adım sesleri
eşliğinde kapıdan çıktığında üzerinden kalkmak için doğrulmuştum ki elini belime koyup beni tekrar üzerine yatırdı. Şaşkınlıkla başımı kaldırıp ona baktığımda boğazını temizledi ve gözlerini kaçırdı.

-biraz daha bu şekilde duralım. Yani onlar odadan çıkana kadar.

Kafamı sallayıp başımı tekrar boynuna doğru götürdüm. Nefes alırken burnumun boynuna demesiyle vücudunun kasıldığını hissettim. Sanırım ağırlığım artık onun için sorun olmaya başladı.

Ellerimle göğsünden destek alarak üzerinden kalktığımda bu sefer bana engel olmamıştı. O da doğrularak ayağa kalktığı sırada duşakabinin kapısına biri vurmaya başladı. Korkuyla ona baktığımda o da endişeli görünüyordu. Taehyung uzanarak yavaşça kapıyı açtı.

Lan?!

Lan zıplayarak kapıyı işaret ettiğinde
kapıya doğru koşmaya başladım. Taehyung da peşimden geliyordu. Odadan çıkarak hızla kendi odama girdiğimde derin bir nefes aldım.

Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin