«Becca»

3.7K 187 28

Hei... Eu sunt Rebecca Black, insa cum obisnuia sa imi spuna prietena mea cea mai buna, Becca. Spun obisnuia pentru ca ea s-a mutat de ceva timp... Ce dor imi e de ea, nici nu va inchipuiti.

Nu vreau sa ma gandesc acum la asta si sa incep sa plang iar, asa ca sa va spun mai multe lucruri despre mine. Ei bine, am parul blond, ochii verzi, 17 ani si sunt clasa a 11-a.

Insa pot sa spun ca de cand a plecat Megan, pur si simplu am ramas singura. La propriu. Adica parintii mei sunt plecati cu afaceri si abea de vin o data la trei luni acasa, iar la scoala singura mea prietena era Megan.. Si uite asa traiesc eu singura.

Inca nu v-am spus motivul pentru care vorbesc eu acum cu voi.
Ei bine, m-am.. m-am... Offff!! M-am indragostit, la naiba!
Si stiti tocmai de cine m-am indragostit? De Javadd White. Bad-boy-ul scolii. Il iubesc atat de mult, insa el nu s-ar uita niciodata la o copila ca mine... Insa asta nu conteaza... Sunt obisnuita ca oamenii sa ma ingnore pur si simplu...

______________________________________

A/N : Cred ca toti vreti sa stiti cum arata Becca, nu? Ei bine, iat-o :

A/N : Cred ca toti vreti sa stiti cum arata Becca, nu? Ei bine, iat-o :

Hopa! Această imagine nu urmează liniile directoare referitoare la conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Crush «FINALIZATĂ»Citește această povestire GRATUIT!