#AskDJay ~ Antwoorden

329 13 6

What's up guys its DJay en voordat ik begin met deze Q&A wil ik iedereen die dit leest nog eens bedanken voor 100K reads. Ik had nooit verwacht dat het zo ver ging komen :)
Anyways hier zijn de Q&A vragen en antwoorden~

"Ik hou echt van je verhalen.... Dus wie is je lievelings creepy pasta moordenaar?"

Thanks ^^ leuk dat je dat zegt.
En mijn favoriete CP moordenaar is Bloody Painter omdat hij veel dingen meegemaakt heeft die ik ook moest meemaken in m'n leven gelijk als pesten, een goede vriend die een vijand wordt, roddelen, enzovoort...
En we zijn allebei goede tekenaars! Alé misschien is hij beter maar you know what I mean xD

∅∅∅∅∅∅∅∅

"Wat is je favoriete horrorverhaal?"

Mijn favoriete horrorverhaal is 'Ik ontmoette een moordenaar' (ik heb het in dit boek ook geschreven) omdat het je leert dat je niet iedereen kunt vertrouwen, zelfs niet je beste vriend

↭↭↭↭↭↭↭↭

"Ben je een jongen of een meisje?"

Ik ben een meisje, veel mensen op het internet, en hier dus ook, denken dat ik een jongen ben maar nope xD ik ben gewoon zo iemand die zich meer als een jongen gedraagt dan een meisje. Niet voor aandacht laat dat duidelijk zijn. Dit is gwn wie ik ben. Ik ga liever bijvoorbeeld voetballen of gamen dan gaan shoppen, ik draag nooit jurken (ik heb eentje maar in mijn hele leven gedragen) enzo dus ja...waarom zeg ik die shit opeens?!

waarom zeg ik die shit opeens?!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

↭↭↭↭↭↭↭↭

Een vraag van de vorige Q&A die ik niet antwoordde~

"Op wat inspireer je je om die horrorverhalen te schrijven?"

Ik inspireer me vaak op andere horrorverhalen/filmen, maar voor bijvoorbeeld het verhaal 'Alexandria, een anonieme moordenaar' of 'Lisa' heb ik me gebaseerd op een random creepy foto van Tumblr of Google en dan creëer ik een originele horrorverhaal ervan.

∅∅∅∅∅∅∅∅

"Wie is je favoriete celeb?"

Is Codfish een celeb?

Random gast/ nee, hij is niet beroemd-

*zucht * ok umm... Alan Walker. Hij is een gamer, net als mij :3 en zijn muziek is geweldig

↭↭↭↭↭↭↭↭

Dus dat waren de Q&A vragen, ik hoop dat jullie deze hoofdstuk leuk vonden, vergeet niet te stemmen en moesten jullie nog vragen hebben stel ze in de reacties en ik zal er wel op antwoorden.

Peace out~

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!