JIN FT YOU part 1

897 57 4

Slama nie korg slalu stalk idol korang namanya jin
Dia baik hati,hensem,tinggi dan satu lagi yang buat korang suka kat jin ialah dia suka warna pink xramai lelaki yang minat wrna pink.....
Satu hari korang terlanggar dgn jin..
Dushhh
Aduhh sakitnya kata korang
Awk x ape² kata jin
Awk bleh x klu...... Korg x hbiskan percakapan korang
Erhmm JIN???
Ha'ah,knp ?kata jin
Arghh hemmm arghh hemm desis korang
Waeyo?kata jin
Aniyo kata korang dan trus lari
Dh knp bdk tu tanya jimin
Entah?! Jawab jin ringkas
Dhlh tu jom mkn kata jimin
***********************
Aku ni pabo lah!!!kata korang smbil ktuk kpala korang
Aq x thulh knp stiap kli jmpa dia msti ggap? Pdhl x gagap
KIM SEOK JIN SARANGHAE jerit korang
Tiba² seorang yeoja dtg & memperkenalkan dirinya sbagai yeojachingu jin
Knp kw lnggr bf aq?kata yeoja itu
Aq bkn sngaja kata korang
Ok aq trima kali ni,klu kw lnggr dia lagi dia cedera SIAP kw aq
Aq apa?kata seorang namja
Suara itu,JIN jerit korang
Jin trus tarik tngn korang ke blkg nya
Arghh,chagii tdi nmpk pompuan ni langgar chagii jadi
Sjk bila aq jdi chagii kw ni,and stu lgi jgn kacau pompuan ni dia gf aq!kata jin
Pompuan itu menangis dan trus berlalu pergi
Trimas,and satu lagi awk mksudkan x apa yg awk ckp tdi kata korang
Nae senyum jin
Sjk bla awk ska saya? Kata korang
Sejak tadi korang jerit KIM SEOKJIN SARANGHAE skrg ni saya balas,[NAMA KORANG] SARNGHAE jerit JIN
Pipi korang merah xsangka idol korang dgr apa yg korang ckp tdi
Cupp satu ciuman dihadaiahkan oleh jin dipipi korang
Korang tersipu malu dan trus menarik tangan jin utk berjalan bersama² smbil first date

Bts Sad StoryRead this story for FREE!