23. část

1.6K 95 19
                                    

Annie

'Za 5 minut tam pojedeme.' Řekl doktor a následně odešel. Ihned jsem se rozbrečela. 'Co se děje?!' Vyhrkl Bax. 'Můžeš na chvíli odejít, Ráďo?' Koukla jsem na Radka. 'Jasně.' Odpověděl a odešel 'U-uvědomila jsem s-si, že-' 'Klid.' Usmál se. Z hluboka jsem se nadechla. 'Uvědomila jsem si, že můžu být těhotná.' Koukla jsem do země. 'Nebudeš. A i kdyby, tak to zvládneme.' Podpořil mě. 'Ale to dítě nebude tvoje.' Zvedla jsem hlavu, a uviděla, jak mu slzí oči. 'Nesmíš myslet na to nejhorší.' Najednou do pokoje vešel Pavel. 'Co to tady kurva mají za hnusné kafe?!' Zařval. Přišlo mi to vtipné, a proto jsem se zasmála. Pak vešel i Ráďa. Povídali jsme si. Potom přišel doktor s vozíčkem. 'Tak jedeme.' Usmál se. Pomalu jsem si sedla na vozíček. 'Opravdu je ten vozík nutný?' Zeptala jsem se. 'Ano.' Zasmál se. 'Vy musíte počkat tady.' Řekl klukům. Vyšetření nebylo nějak příjemné, ale musela jsem to vydržet. Když jsme přijeli zpět, tak tam už nikdo nebyl. Jenom vzkaz. Doktor odjel a já si ho mohla přečíst.

Promiň, Annie, ale sestřička nás vyhodila, protože skončili návštěvní hodiny. Přijedeme zítra.

Ani mi to moc nevadilo. V místnosti bylo ticho. Zapla jsem mobil a koukala na videa od všech možných lidí. Pak jsem projela snad celý facebook a instagram. Nic moc nového tam nebylo. Někdo mi ale napsal.

Pepa: Ahoj. Promiň, že jsem nepřišel. Byl jsem za Magdou a rozešel jsem se s ní.

Annie: Ahoj. Nevadí :) a jak reagovala? :D

P: Naštvala se :D

A: Celá ona.

P: Tak zatím ahoj :)

A: Čaw :P

Docela mě překvapilo, že se s ní rozešel. Čekala jsem, že to udělá ona kvůli toho, že si najde jiného. Zajímavé... Bylo kolem 9 večer. Nějak se mi nechtělo spát. Přemýšlela jsem nad tím dítětem. Můžu ho mít, ale taky nemusím. Teoreticky by nemusel být od toho hajzla. Co kdybych ho měla s Baxem? Nebo s Pepou? S přemýšlením jsem byla úplně mimo. 'Nádech a výdech. Žádné dítě nebude.' Řekla jsem si potichu. Pomalu jsem zavírala oči, dokud jsem neusla.

Ráno

Vzbudila mě sestřička s teploměrem. 'Prý vás chtějí dnes pustit.' Usmála se. 'Vážně?' 'Ano, ale kdyby něco, tak to nemáte ode mě.' Zasmála se. 'Dobře.' Odešla. Byla to celkem milá slečna. Dveře skoro vyrazili kluci. 'Ahoj!' Řekli všichni najednou. 'Čaw.' 'Jak se vede?' Optal se Pepa. 'Prežila jsem, takže dobře.' Po asi hodině s klukama přišel doktor. 'Dobrý den. Omlouvám se kluci, ale budetem muset jít' všichni odešli. 'Tak se na to vrhneme.' Usmál se. Po vyšetření si něco zapsal. 'Vypadá to dobře. Ještě dnes vás můžeme propustit.' 'Super.' Řekla jsem. 'A máte výsledky z té gynekologie?' Vyhrkla jsem z ničeho nic. 'Jen klid. Ne, ještě nejsou. Ale ihned, jak budou, tak vám zavolám.' 'Dobře.' 'A vy byste chtěla dítě?' 'No... ani ne.' 'Proč? Přítele máte, no ne?' 'To ano, ale ještě nejsem připravena. A navíc by tohle mohlo být s tím člověkem, co mě znásilnil.' 'Aha a s vašim přítelem byste ho nechtěla?' 'Nevím.' 'Dobře. Nebudu vás dále trápit otázkami. Můžete jít domů.' Řekl a odešel. Kluci přiběhli. 'Tak co?' Zeptal se Ráďa. 'Můžu jít domů!' Vyjekla jsem. 'Ok.' Zbalila jsem si věci a jeli jsme domů. Tam se nedělo nic zajímavého. Bylo už pozdě. Seděla jsem v pokoji a hrála Hearthstone jako skoro každý večer. Docela jsem tryhardila. Zrovna byl totiž tarven brawl. Pája říkal, ať se přihlásím do nějaké soutěže. Nechtělo se mi, ale pak jsem uvažovala nad tím, že to možná zkusím. V tom mi začal zvonit mobil. Vzala jsem ho a při tom hrála dál. 'Dobrý den.' Řekl (pro mě) velice známý hlas. 'Brý den. Máte ty výsledky?' 'Ano.' 'A?!' 'Dítě...'

Mít možná bude. Nebo ne? :o

Čawko :D Další část, jak jsem slíbila. Nudná a zdlouhavá část. Příště to snad bude lepší. Btw. Jaké bylo vysvědčení? Napište :D Tak zase zatím čaw.
Aneska04 <3

Sestra (Baxtrix, Wedry, Artix a Herdyn) - DONEKde žijí příběhy. Začni objevovat