Bölüm 29 Sezon Finali

1K 55 3
                                    

Evet arkadaşlar bayağı duygusal bir sezon finali ile karşınızdayim.Yalnız 1 k olmuşuz çok mutlu ettiniz beni inşallah hikayem daha çok okunur ve beğenilir.Hepinizi çooook seviyorum.Sarangheyo ♥♥.Bu arada 2.sezonu yazmaya başladım ve çok güzel gidiyor en kısa zamanda 2.sezonla karşınızda olucam ama şimdilik görüşmek üzere. Bu ne ya sanki ölcem de vedalaşıyoruz gibi oldu.Neyse herkeşe bol bol Exo'lu günler =) =) =)

Bu bölümü okurken Miracles in December'i dinleyin tavsiye ederim ♥♥♥

Ben : Luhan ben ayrılmak istiyorum. dedim zorlukla.

Luhan : Ne . sesi çok kısık çıktı.

Ben : Duydun işte ayrılmak istiyorum.

Luhan : Jae ne diyorsun sen saçmalama.

Ben : Saçmalamıyorum bitti Lu.

Luhan : Bak eğer senin kurt olupta bana zarar vericek olman gibi saçma bir şey için benden ayrılıyorsan yapma. sesi ağlamaklı çıkıyordu.

Ben : Hayır ondan değil ben...ben artık seni s...sevmiyorum.

Luhan : Jae deme böyle nerde yanlış yaptım söyle duzeltiyim ama beni bırakma. gözünden bir damla yaş aktı.Luhan eliyle benim elimi tutmaya çalıştı ama yapamazdim hemen elimi ondan çektim. Zorlukla konuşabildim.

Ben : Ben birisiyle tanıştım Luhan.Artik seni sevmiyorum.Bir daha konuşmayalım.

Ayağa kalktım ama Luhan arkadan bilegimi tuttu .Ona döndüm.

Ben : İşleri zorlastirma Luhan artık seni görmek istemiyorum. dedim ve ondan kurtularak eve gittim hemen. Kendimi yatağa attım ve ağlamaya başladım. 1 saat sonra telefonuma mesaj geldi.Mesaj o sürtük Victoriadandi. Aferin Luhan dan ayrılabilmişsin sonunda.Simdi onun senden daha çok nefret etmesi için sana bir erkek arkadaş bulucam ve bu sayede Lulu senden iyice soğuyup nefret edicek . Yarın hazır olsan iyi olur tatlım. Haa bu arada çok ağlama gözlerinin altında morluk olsun istemeyiz hahaha. Mesaja bak ya kendi gibi bok gibi . Bütün gün boyunca Luhan'i düşündüm. Aşkım bunları hep senin iyiliğin için yapıyorum. Benden nefret et yada soğu umrumda değil sen yeterki hayatta ve iyi ol benim için önemli olan bu. Ağlayarak uyudum.

Luhan'in ağzından

Jae bana ayrılmak istediğini söylediğinde başta şaka yapıyor diye düşündüm ama ona bakınca bunun bor şaka olmadığını anladım. Bana başka biriyle tanıştım dediğinde dünyam yıkıldı. Nasıl başka birisini bana tercih edebilirdi. Eve doğru giderken yolda Victoria'yi gördüm.Hemen ona koştup ona sarılarak ağlamaya başladım. Victoria beni eve gitmeme yardım etti.Odama girdim ve kendimi yatağıma attım. Victoria başımı oksuyordu.

Victoria : Ne oldu Lulu

Ben : Jae beni terk etti.Bitti aramizdaki her şey. HER ŞEY .Başka birisi varmış Vic buna inanabiliyormusun . dedim bir yandan ağlayarak. Victoria beni sakinlestirmeye çalıştı ama pek beceremiyordu.En sonunda ona yalnız kalmak istediğimi söyledim. Tek başıma yatakta ağladim. Ertesi sabah Vic beni sahile götürdü.Buranin sinirlerime iyi geliceğini düşünmus.Ilk başta iyiydi Vic'le beraber sahil boyu yürüdük. Daha sonra ilerideki banklarda birisi dikkatimi çekti. Bu Jae ! Yaninda bir erkek vardı. Ne onlar el ele mi tutuşuyorlardi. Bunlar ne yapıyorlar öpüsuyorlarmi yoksa ben mi yanlış görüyorum. Bunu bana nasil yaparsın Jae.Bak hala öpüşüyorlar yaa çocuk resmen Jae'nin dudaklarini sömürdü.O an gözlerimden yaşlar akmaya başladı.

Victoria : Iyi misin?

Ben : Burdan uzaklasalim sadece.

Eve geldigimizde bagiriyordum.

Ben : Bunu bana nasıl yaparsın Jae ! Kahretsin yaa !! SENDEN NEFRET EDİYORUM ! Lanet olsun yaaa. diye diye kendimi odama attım yalnız kalmaliydim o yüzden Vic gelmedi.

Hyun - Jae'nin ağzından

Victoria bugün bana sahte bir erkek arkadaş bulduğunu ve onunla sahilde Luhan'in gözünün önünde öpüşmemizi istiyordu. Aishh deliricem. Dedigini yaptım ve bana bulduğu çocukla sahilde bir bankta oturup gelmelerini bekledik. Onların sesini duyar duymaz çocuğun elini tuttum ve öpüşmeye başladık. Öpüşürken göz yaslarima engel oladım.Gittiklerini duyunca çocuğu kendimden uzaklastirdim ve eve gittim .Daha fazla burda kalamazdim zaten Victoria açık bir şekilde burdan gitmemi söylemişti. Yarın sabahtan uçağım vardı Amerika'ya. Sabah kalkınca annemle vedalaştım ve valizlerimi alarak havaalanına gittim.Islemlerimi halletmistim şimdi uçağa binicektim.Son bir kez arakama baktım.

Ben : Geri dönücem ve seni tekrar görücem Lu :(

Amerika'ya varmistim sonunda o kadar uzun bir yolculuktu ki bir an için ölucem sandım. Annem benim için her şeyi hazırlamıştı.Oraya varınca bir arabayla beni kalacağım eve bıraktılar. Burasi çok güzel bir yerdi.Ev kocamandı ve denizin dibindeydi.Gercekten nefes kesici bir manzarası vardı. Keşke Luhim de burda olsaydı diye düşündüm ve elim boynuma gitti. Luhan'in birinci ayımızda aldığı kalp şeklindeki kolye.Kolyeyi çıkardım ve içindeki resimlere baktım. Sonra tekrar boynuma taktim ve bir daha asla çıkartmayacağim bu kolyeyi.

Evet arkadaşlar sezon finalini de yaptık. 2. sezona dediğim gibi yazmaya başladım ve Süper süprizler sizi bekliyor. Aklımda nerdeyse kurguladim 2. sezonu ve bir kaç bölümü yazdım. 2.sezonu sizden gelen vote ve yorumlara göre yayımlayacağım. Güzel yorumlarınızı bekliyorum SARANGHEYO ♥♥

Asla Aşık Olma(LUHAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin