Zayn p.o.v(dag later)
Ik stond buiten met mijn spullen, ik wilde dit niet meer, Melanie en Flora wilde alleen seks. Ik was slecht bezig, ik liep terug naar huis. Liam deed open en was blij dat ik terug was.

Liam p.o.v
Simon had gezegd dat we over een week op tour gingen voor 3 maanden. Louis praatte nog niet, we moesten hem overtuigen om bij de band te blijven. Hij had 2 dagen geleden het uitgemaakt met Sunidhi, via sms. Sunidhi was verdrietig en wilde nu echt weten wat eraan de hand was, Harry kwam thuis met Skye. Skye keek Louis bang aan, we wisten het nu zeker er was iets gebeurt tussen hun. Ik vroeg of ik Skye kon spreken. we liepen naar de keuken ik vroeg wat er aan de hand was. 'Ik werd een week geleden naakt wakker naast Louis' zei ze zachtjes. 'Louis durft het niet aan Harry te vertellen, Louis vind mij leuk en ik hem' zei ze. 'hoe kon je' zei Harry. Ik keek en zag Harry staan met tranen in zijn ogen hij rende naar boven en sloot zich op in zijn kamer.

Harry p.o.v(4 dagen later)
Ik had 2 dagen niet gepraat, ik had het uitgemaakt met Skye, Louis en Skye hadden een relatie, ik had het wel geaccepteerd, maar had nog wel pijn. Ik liep naar beneden, ik praatte nu wel, maar ik was nog niet zo actief. Ik wilde de woonkamer inlopen toen ik Louis op Skye zag liggen, ze lagen te zoenen. 

2 en halve maand later(Niall p.o.v)
we zaten in de Tourbus, op weg naar Nederland. We zouden morgen optreden, in Amsterdam. Een oude vriendin van mij zou bij mij een tijdje gaan wonen, ze zou na het optreden met ons mee reizen.
Harry en Louis gingen normaal met elkaar om. de oude vriendin van mij zou ons gaan intervieuwen, ze wil journalist worden.

dag later
we hadden net gezongen, we zaten nu in een café wat te drinken met Anouk Brooklynn(oude vriendin), Harry had geen zin en was in de bus.

twee dagen later(Louis p.o.v)
Anouk had me net geïnterviewd, Harry was aan de beurt. Anouk ging hem zoeken,

Harry p.o.v
Ik had erge koppijn, ik nam een paracetamol en liep naar het eten. er botste iemand tegen me aan, het was een meisje. Ik keek in haar ogen, ik zei hoi. 'jij bent toch Harry?' vroeg ze. 'ja dan bij jij zeker Anouk ' zei ik. ze knikte, we gingen naar de kleedkamer, we deden het interview, ze ontweek steeds oogcontact. Ze stelde de laatste vraag. 'heb je een vriendin?' vroeg ze. 'ik ben niet op zoek' zei ik. Ze schreef het op en ik liep weg, ik moest gaan oefenen. Anouk was best mooi ze lang stijl donkerblond haar tot haar ellebogen, bruine ogen, slank. Ze had me ook over haar zelf verteld en haar situatie.


Anouk p.o.v
Ik ben een aardig, lief, bezorgt meisje, kan sexy uit de hoek komen wanneer je het niet verwacht, geduldig, vriendelijk, praat veel, soms een beetje verlegen, eet veel te veel, maar komt niks aan en maakt vaak grapjes. Mijn thuis situatie is: mijn moeder overleden, vader vaak dronkene en mishandelt me, broer weggelopen en zus woont bij vriend.

Liam p.o.v(avond tijdens optreden)
Harry vergat zijn tekst, hij was er niet helemaal bij. We begonnen met live while we're young. We rende van de ene kant van het podium, Harry waggelde heel veel. Hij begon zijn deel te zingen, steeds zachter en toen....
====================
wat gebeurt er met Harry?

adopted one direction(met 13+)Lees dit verhaal GRATIS!