Feline pov

"Wacht!" onderbreek ik Louis. Hij kijk mij verward aan.

"Lou babe, het spijt mij, ik mag je niet laten kiezen. Het is gewoon..ik heb schrik dat je mij achter laat en dat ik je ga verliezen. Ik weet dat ik mij vaak als een bitch gedraag maar ik ben het niet altijd dankzij jou. Ik wil je niet kwijt Louis. Er is een afstand tussen ons die steeds groter en groter word. En ik haat het. Ik hou van je Louis en ik hoop dat jij nog steeds van mij houd..." Hij kijkt mij in shock aan. Hij had mijn onderbreking vast niet verwacht maar de waarheid is, als ik hem had laten kiezen dan had hij voor haar gekozen en dat wil ik niet!

"Ik hou ook van jou Feline...dat zei ik toch toen ik je het aanzoek deed!" Louis loopt dichter bij en neemt mijn hand vast. Ik kijk naar onze vingers die verstrengeld zijn. Zijn duim gaat over mijn verlovingsring die hij mij een aantal weken geleden heeft gegeven.

"Maar ik hou ook van Emma en ik kan dat niet ontkennen..." Hij kijkt mij met betraande ogen aan.

"Louis...nee...doe dit niet!" smeek ik hem, de blik in zijn ogen verteld alles wat ik nooit wilde dat zou gebeuren.

"Het spijt mij Feline maar onze relatie betekent niet meer zoveel als het ooit was voor mij."

"Louis, alsjeblieft!"

"Ik hou van je Feline maar soms is dat niet genoeg!" Louis laat mijn hand los en kijkt mij bedroefd aan.

"Kunnen we niet gewoon een pauze inlassen?" vraag ik wanhopig.

"Ik moet naar Emma!" zegt hij, in plaats van op mijn vraag te antwoorden. Louis draait zich om en met een 'bye Feline' verlaat hij ons huis en laat mij alleen en gebroken achter. En ik zweer op dit moment bij mijzelf dat ik er ALLES aan zal doen om alsnog mrs. Tomlinson te worden. Ik laat mij Louis niet zomaar afpakken en zeker niet door Emma.

Aww Louis en Feline zijn uitelkaar, wie is er blij? Maar wat is Feline van plan en komen Louis en Emma terug samen? Vote/comment/follow

Xx A.

'US' is historyLees dit verhaal GRATIS!