" Yapamam demeden önce dene "

6.8K 173 2
                                    

Park Jimin
Gangnam'daki Stüdyoda pratiklerimizi bitirdikten sonra yurda döndüm. Çok yorgundum saat daha 7.00 ' idi . 1 saat boyunca yatakta döndüm durdum. Ama uyku tutmadı. Uzun zamandan beri Gangnam'dan dışarı çıkmamıştım. Yurtta çok sıkılıyordum. Jungkook'a seslendim.
-  Aq kurabiyesi Seoul 'a gidelim mi ?  Ses gelmedi . Birdaha seslendim.
- Kookie !! Yine ses gelmedi , galiba uyumuştu. Kendi Başıma gidip Kafamı dinleyecektim. Hemen deri siyah bir pantolon, beyaz bir T-short giydim .Taehyung ile Amerikadan aldığımız kolyeyi taktım. Sırt çantamı  taktım. Ve beyaz ayakkabılarımı giyip. Kendimi dışarı attım. Güneş Çoktan doğmuştu. Sırt çantamdan siyah maskemi aldım. Kimsenin beni farketmesini istemezdim. Ve bir taksiye bindim . Seoul'a vardım. Şimdi Seoul'un özlediğim sokaklarında huzurlu bir yürüyüş yapacaktım ki birden telefonum çaldı. Taehyung arıyordu.
- Jiminie !! Nerdesin ?
- Biraz kafa dağıtmak için Seoul'a geldim. Noldu ?
- Hıh, eğer gelmek istersen Chanyeol Seonbae'nimle Jin hyeong'un kafesinde oturuyoruz.
- Tamam , TaeTae geliyorum.
Demiştim ama Jin hyeong'un kafesi nerdeydi ? Biraz hatırlıyordum ama...
Gezsem hatırlardım.  Ne olursa olsun pes etmezdim . Bu benim hayat felsefemde vardı " yapamam demeden önce dene "  sokaklardan tanıdık gelenine doğru ilerledim . Sokağın başına girdiğinde ağlama sesleri duydum . Merakımdan biraz daha ilerledim. Bacaklarını kendine çekip, duvara çökmüş bir genç kız hıçkırarak ağlıyordu. Kızın yanına gittim. Ellerimi ellerine koydum. Kız irkilip bana baktı. Yabancıydı. Gözleri Korelilere oranla Çokça büyük ve güzeldi. Gözleri ağlamaktan kızarmıştı.

- JiminDady  ( +18) - [pjmn]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin