POV Nils

Ik besluit dat ik niet naar school kan zo. Ik ga naar huis, ik bel Jeroen "Jeroen, ik ga naar huis" "jij ook al Sophie is ook al naar huis." "Hoezo boeit jou dat mis je dr' 'fsu?! Jongen, laat ook maar" ik hang op en loop vluchtig naar huis. Als ik thuis zit besef ik dat Sophie inderdaad ook thuis is. Ik ga naar haar toe, het moet worden uitgepraat!

- TRIIING -

ze doet open "hey ma- Nils…" klinkt er dan een beetje bedroefd uit haar mond. "Soof, we moeten praten." Zeg ik en zonder op antwoord te wachten loop ik door naar binnen. Ik loop door naar boven en ga op haar bed zitten. Ze komt na een tijdje ook de kamer binnen lopen "Nils, ik heb hier geen zin in." Ik kijk haar aan en trek haar op me schoot. Ze begint te huilen "waarom zoende je haar, Charlotte! Waarom zij, waarom verdomme Charlotte?!" Roept ze snikkend. "Het spijt me zo soof." Ik kijk haar diep in haar ogen, dan komen onze hoofden dichter bij elkaar. Ik druk mijn lippen op de haare, mijn tong vraagt toestemming en krijgt dat al snel. Daar zitten we dan, zoenend. Wat heb ik dit erg gemist, gewoon wij. Net als eerst.

POV Lisa

Yes uit! Snel loop ik de klas uit als ik mijn naam opeens hoor "Lisa!" Ik stop met lopen en kijk om me heen als ik tegen een jongen op bots. "Kijk toch uit!" Roep ik geïrriteerd. Dan kijk ik in de ogen van een getinte jongen, oh wauw. "oh uhh Sorry" zegt hij terwijl hij hij een hand door zijn haar haalt. "Oh uh, nee geeft niet.." stammel ik. Ik merk dat ik rood word, zenuwachtig ik? Noooit, maar nu!? Dan loop ik door ik zie James staan. "Wie was dat?" Vraagt hij nieuwsgierig, "je nieuwe vlam?" Ik schud me hoofd "nja, nee nog niet. Maar wat ik wel weet is dat 't een lekkerding is wajooo!"

POV James

Haha, nieuwe vlam.. van lisa… dat hoor ik te zijn. Ugh, ik lach een beetje. Ze is vast in de war. Door de botsing dr' hoofd te hard gestoten ofzo?! Ik loop naar  de getinte jongen toe en sla hem met vlakke hand. "Wat is jou probleem?" Roept hij terwijl zijn hand naar de plek grijpt waar ik sloeg. "Ja, je loopt zomaar tegen m'n beste vriendin aan. Karma homo!" Roep ik, terwijl ik nog een keer uit haal. Dan komt Lisa aanlopen en houdt me tegen "James doe rustig ofzow!" Ik laat mijn hand zakken.. ik zucht, waar is mijn zelfbeheersing?? De getinte jongen kijkt me grijnsend aan, Lisa knielt naast hem neer en kijkt naar zijn plek. Op dat moment ren ik hard weg "James, wacht!" Roept Lisa nog. Maar ik ben al weg.

POV Sophie

Als onze lippen loslaten springen de tranen weer in mijn ogen. Ik sta op en loop naar het raam, ik staar naar buiten. "Nils, het spijt me maar het is beter als je gaat. Het is uit." zeg ik half snikkend. Ik voel zijn ogen in mijn rug prikken, ik hoor hem zijn neus ophalen.. huilt 'ie nou? Nou, fuck hem, eigen schuld! Dan hoor ik de deur dichtklappen en weg is 'ie. Voor goed…? Dan begin ik te huilen. Mijn telefoon gaaf "m-met Sophie.." "ik kom eraan, ben nu onderweg." Hoor ik Sharon's stem zeggen. En opgehangen, tranen stromen over mijn wangen.

"Hij is van mij." {Mainstreet Fanfiction}Lees dit verhaal GRATIS!