Hfd 31

796 23 3

5 seconds of summer - what i like about you

Charlie p.o.v

' Ik heb er geen een op ' zeg ik zo serieus mogelijk . ' Geef het maar toe ik heb het zelf gezien . en als je het niet toe geeft zeg ik het tegen de jongens ' zegt hij streng . ' En als zij erachter komen stoppen ze warschijnlijk op alle kasten in huis een slot ' zegt hij erachter aan. Ik moet het nou wel toe geven . als de rest erachter komt dan hang ik helemaal . ' Ja ik heb er een zooi op . dat was alleen maar omdat ik geen zin in gezeur van jullie had ' zeg ik . hij begint weer harder te rijden . thank god !! ' Ik begrijp dat je dit niet leuk vind maar jezelf een overdosis geven lijkt me ook niet bepaald prettig ' zegt hij . ' Ik wil gewoon voor zaterdag dat het weg is ' zeg ik . ' Dan zal je voorzichtig moeten doen ' zegt hij serieus . ' Jeezz.. je klinkt als me broer ' zeg ik . hij begint te lachen en dan zijn we al snel op school . Hij gooit zijn fiets in de rekken en trekt me dan mee ' lopen , we moeten goede plekken in de bus hebben ' zegt niall hyper . ik loop achter hem aan en hij rent verder . als hij zich om draait schreeuwt hij ' loop eens door ' ' Zegt de gene die vind dat ik rustig aan moet doen ' zeg ik terug . ik loop naar hem toe en dan lopen we samen verder . de jongens stonden al te wachten en kijken ons boos aan . ' Waarom zo traag ' vraagt liam . ' Omdat het kan ' zeg ik terug . ik loop naar mevrouw k die op ons staat te wachten . Zou ze nog boos zijn over mijn afscheidsspeech ?? hahaha denk het niet.ik loop richting de bus en wil net instappen als ik word tegen gehouden . ' Is er iets wat we moeten weten voor we weg gaan ' vraagt ze met haar vervelende heksen stemmetje . ' Nee , ik voel me prima ' zeg ik loop snel door . ik ga zitten en al snel zit niall naast me . ' Ga je nu serieus de hele dag op me letten ??' vraag ik . hij knikt blij en begint dan te lachen . ik kijk naar rechts en zie dan harry boos kijken en louis probeert hem rustig te krijgen . ' Waarom is harry boos ' vraag ik aan niall . ' Hij is jaloer ' fluistert niall . ' Op wie ' vraag ik . ' Mij ' zegt niall . hij zit te grinneken maar ik begrijp niet waarom jaloers op niall moet zijn . ' Waarom jaloers op jou ' vraag ik . hij begint te lachen en zegt dan ' omdat ik naast je zit en hij niet ' zegt hij met een grijns op zijn gezicht . ik sla hem op zijn arm waarvan hij nog harder gaat lachen . ' Leuk grapje ' zeg ik . ' Ik ben bloed serieus , maar als je me niet gelooft dan kom je er binnenkort zelf wel achter ' zegt hij terwijl hij nog steeds een grijns op zijn gezicht heeft . ik zou wel willen weten wat hij nu denkt.

" Goedemorgen allemaal . met de laatste lesdag achter de rug is het vandaag tijd om zoals ieder jaar een dag naar het museum te gaan als afsluiting . we zullen ons de hele dag hier bevinden en ons bezig houden met verschillende onderwerpen en tentoonstellingen verdeeld over de dag . na vandaag hoeven jullie alleen nog maar morgen je boeken te brengen en dan vrijdag je raport te halen . maar zo ver zijn we nog niet . we kunnen ieder moment vertrekken en het zal ongeveer drie kwartier duren voor we er zijn "

Nou mevrouw k bedankt voor deze geweldige speech . had ik nou niet willen missen . Gelukkig is er iemand op deze aarde die ooit oortjes en een ipod uitgevonden heeft . en zonder die twee zou ik waarschijnlijk onder tussen hartstikke dood zijn . ik stop mijn oortjes in mijn ipod en zet 5 seconds of summer aan . best grappig dat mijn beste vriend de drummer zijn vriendje is .dan trekt niall mijn oortje uit een van mijn oren en stopt hem in die van hem . ' Heyy !! ' Zeg ik bitchie . ' Omg, luister jij ook 5 seconds of summer ??!!! ' Zegt hij hyper . ' Ja tuurlijk wie niet . en alex date met ashton ' zeg ik tegen hem .' meen je die!! cool ' zegt hij weer blij .we praten nog verder en dan laat ik me hoofd tegen de steun komen en kijk naar buiten . ik kijk wel naar buiten maar niks komt in me op . ik ben veel te druk in mijn hoofd . ik zit midden in gedachten als ik ineens word aan getikt . ik kijk naast me en zie dat niall op me schouder zit te tikken . ' Wat is er' vraag ik. ' we zijn er ' zegt hij . ik knik en volg dan niall maar buiten .'en denk niet dat ik de deal ben vergeten want ik ga nog steeds op je letten vandaag ' zegt niall . ik zucht en loop dan toch maar achter de jongens aan naar binnen . we gaan als eerst naar een film ruimte .ik zet shotgun op achterin en plofneer op een stoel . niall en louis komen naast me zitten . ik doe me oortjes door me trui heen aan de achterkant en doe ze dan vanaf achter in me oren . ' De film zal ieder moment gaan beginnen ' zegt mevrouw k . ik maak mezelf comfortabel en doe mijn ogen dicht . truste bitches .

' Zullen we haar wakker maken ??' ' Nee laat haar , ze moet rusten ' ' Maar we moeten verder ' ' Kop houden ' hoor ik om me heen . ik doe me ogen open en zie 5 gezichten voor me . ik wrijf in me ogen en ga recht zitten . ' Waarom is iedereen weg ??' vraag ik . ' Omdat de film al een half uur geleden is afgelopen ' zegt louis . Ik haal me oortjes uit me trui en stop ze dan in me zak . ' Weg , ik kom al ' zeg ik . ik sta snel op en ga dan iets te snel . ik wankel op me benen en word dan ondersteunt door harry . ' Gaat het wel ?? ' Vraagt hij . ik knik ja en loop dan weer verder . ' Waarom hebben jullie me laten liggen ' vraag ik . ' Je lag er zo relaxt bij en toen we het aan mevrouw k uitlegde begreep ze het ' zegt liam . oh shit . ' Jullie hebben het tegen conniebgezegt over wat er gebeurt is gister !!!??' zeg ik fel . ze knikken allemaal voorzichtig . kan er ook nog wel bij . dan voel ik me telefoon trillen . ik haal hem uit me zak en zie dat me moeder belt . ik druk haar weg en zet dan me telefoon uit . ' Bedankt ' zeg ik sarcatisch . Dan komt mevrouw k aan lopen en stopt voor me ' gaat het wel meisje ' vraagt ze . het gaat zo goed dat ik u graag voor uw bakkes wil slaan , Denk ik in mezelf . ik pers er een ' ja hoor ' uit en kijk dan weg . ' Kom op , dan breng ik jullie naar de andere ' zegt ze . we lopen achter haar aan als ik ineens een trap zie met verboden toegang . en verboden toegang betekent bij mij : daar is iets wat jij moet gan bekijken . ik loop wat langzamer en ren dan snel de gang in . ik loop de trap op en kom bij de bovenkant van de zalen uit .er liggen allemaal platen die met ijzer aan het plafond zitten die er voor zorgen dat je erover heen kan lopen . ik stap er op en kijk wie er allemaal rond lopen en wat ze doen . ik zie de jongens met mevrouw k praten . ik pak me telefoon en maak een foto van hun vanaf boven . ik stuur hem met de beschrijving erbij : als je me zoekt kijk dan naar boven ;) . ik verstuur hem en kijk dan terug naar beneden . de jongens grijpen allemaal naar hun zak en open het bericht . dan schieten hun gezichten mijn kant op en kijken ze met grote ogen aan . Ze zeggen wat tegen elkaar en lopen dan allemaal een andere kant op . ik loop terug naar de deur en ga van de platen af . ik kom terug uit bij de trappen en neem dan nog een paar trappen naar boven . onder tussen allemaal lelijke beelden gezien maar gelukkig geen jongens of mevrouw k ik pak de laatste trap naar boven en kom dan uit bij het dak ' sickkk !!! ' Zeg ik tegen mezelf . ik duw de deur open en loop het dak op . Het heeft verschillende hoogtes . ik klim op de hoogste en ga bij de rand staan . ik kijk naar beneden naar alles onder me . dan ineens slaan er 2 armen om me middel en trekken me weg . ' Ben je gek geworden !!!??'

Thanks 4 reading, AND voting

X #teamtrouble

STAY AWAY FROM MELees dit verhaal GRATIS!